Afyon Çimento, yıl sonunda Halımoru'nda

ÇİMSA, iş ortakları için Afyonkarahisar'da bir iftar yemeği düzenledi. Çimsa'nın Geleneksel İftar Yemeği'ne bu yıl, Afyon Vali Yardımcısı Musa Uslan, Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, ÇİMSA Genel Müdürü Nevra Özhatay ve ÇİMSA'nın üst düzey yöneticilerikatıldı. Çimsa'nın iş [&hellip]

ÇİMSA, iş ortakları için Afyonkarahisar’da bir iftar yemeği düzenledi. Çimsa’nın Geleneksel İftar Yemeği’ne bu yıl, Afyon Vali Yardımcısı Musa Uslan, Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Erdem Ünlüyalvaç, ÇİMSA Genel Müdürü Nevra Özhatay ve ÇİMSA’nın üst düzey yöneticilerikatıldı. Çimsa’nın iş ortaklarınında yoğun katılımıyla gerçekleşen iftarda davetliler, tasavvuf müziği eşliğinde oruçlarını açtılar.
YENİ FABRİKAYI
GEZDİLER
ÇİMSA Genel Müdürü Nevra Özhatay, iftar yemeği öncesinde iş ortaklarına, Halımoru köyünde kurulan yeni ÇİMSA Fabrikası’nı gezdirdi. Özhatay, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada ise “2012 yılında bünyemize kattığımız Afyon Çimento Fabrikamızı, bu yıl sonunda Halımoru’nda modern teknolojilerle donatılmış yeni bir üretim tesisine taşıyacağız. Yaklaşık 165 milyon dolar yatırım tutarına sahip yeni fabrikamızla birlikte, Afyon Çimento’nun yıllık üretim kapasitesini ilk etapta 3 katına çıkarmayı ve yılda 1,5 milyon ton klinker kapasitesine ulaşmasını hedefliyoruz. Bu yatırımla Çimsa, Türkiye’de ve global pazarda gücüne güç katacaktır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme