Afyon, bu hafta evinde – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisarspor, yarın evinde saat 13.30’da Didim Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Şimşek, dün itibariyle bu maçın hazırlıklarını tamamladı Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, yarın Didim Belediyespor’un karşısına çıkacak. Ligde zor şartlarda mücadele eden ve ayakta kalma savaşı veren Afyonkarahisarspor, evinde oynayacağı bu önemli maçta en az bir beraberlik bekliyor. Ligdeki ilk puanını almak [&hellip]

Afyon, bu hafta evinde

Afyonkarahisarspor, yarın evinde saat 13.30’da Didim Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Şimşek, dün itibariyle bu maçın hazırlıklarını tamamladı

Bölgesel Amatör Lig 8’inci Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, yarın Didim Belediyespor’un karşısına çıkacak. Ligde zor şartlarda mücadele eden ve ayakta kalma savaşı veren Afyonkarahisarspor, evinde oynayacağı bu önemli maçta en az bir beraberlik bekliyor. Ligdeki ilk puanını almak için sahaya çıkacak Şimşek, dün maçın hazırlıklarını tamamladı. Antrenör Cemil Arslantaş nezaretinde yapılan idmanların olumlu bir şekilde geçtiği dile getirildi. Didim Belediyespor maçıyla alakalı bilgi veren Afyonkarahisarspor’un antrenörü Cemil Arslantaş da bu maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi. (Kocatepe)

“Morale ihtiyacımız var”

Afyonkarahisarspor’un antrenörü Cemil Arslantaş, takımın morale ihtiyacı olduğunu söyleyerek, takımın saha dışı sorunlar nedeniyle, saha içi sıkıntılarını düşünmeye fırsat bulamadıklarının altını çizdi. Arslantaş, “Takıma acilen destek gerekiyor. Bu futbolcular çorba ile makarna ile maçlara çıkıyor. Soğuk havada soğuk odada kalıyorlar. Sahipsizlik içerisinde futbol oynamaya çalışıyorlar. Daha önceki haftalarda bazı maçları şanssızlığımızla kaybettik. Şu ana kadar puan alamadık. Bu durum futbolcularımızı üzüyor. Acilen moral gerekiyor. Bu futbolcular, burada kulübün yaşamasını, ayakta kalmasını istiyorlar. Bu amaçla mor-beyazlı formayı terletiyorlar. Çalışmalarımız da devam ediyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ama herşey imkan meselesi. İmkanlarımız da belli. Hatta hiçbir imkan yok” dedi. (Kocatepe)

“Taraftar destek versin”

Cemil Arslantaş, “Taraftarlarımız, özellikle merkezde oynanan maçlarda bizi yalnız bırakmasınlar. Zaten onca sıkıntıyla uğraşıyoruz. Maçlarımızın coşkulu geçmesi futbolcularımızı da memnun edecek. Bu nedenle herkesin desteğini bekliyoruz. Didim maçında da taraftarlarımız, takımlarını desteklesinler” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme