“Afyon bizi mahcup etmiyor” – Kocatepe Gazetesi

Anayasa Değişikliği’nin oylandığı referandumun resmî olmayan sonuçlarına göre “Evet” oyları zafer kazandı. Afyonkarahisar’da “Evet” oyları yüzde 64,58 “Hayır” oyları ise yüzde 35,42 oldu. Türkiye genelinde ise “Evet” oyları yüzde 51,35, “Hayır” oyları yüzde 48,65 olarak sandığa yansıdı.TÜM VATANDAŞLARIKUCAKLAYACAĞIZ“Evet” oylarının zaferinin ardından Afyonkarahisar’da Zafer Müzesi’nin önünde kutlama yapıldı. Kutlamada konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, [&hellip]

Anayasa Değişikliği’nin oylandığı referandumun resmî olmayan sonuçlarına göre “Evet” oyları zafer kazandı. Afyonkarahisar’da “Evet” oyları yüzde 64,58; “Hayır” oyları ise yüzde 35,42 oldu. Türkiye genelinde ise “Evet” oyları yüzde 51,35, “Hayır” oyları yüzde 48,65 olarak sandığa yansıdı.
TÜM VATANDAŞLARI
KUCAKLAYACAĞIZ
“Evet” oylarının zaferinin ardından Afyonkarahisar’da Zafer Müzesi’nin önünde kutlama yapıldı. Kutlamada konuşan AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “Afyonkarahisar’a verdikleri destek dolayısıyla teşekkür ediyoruz. FETÖ, PKK, DHKP-C gibi terör örgütleri dışında ‘Hayır’ diyen tüm vatandaşlarımıza saygı duyuyoruz” dedi.
ÇİFTE BAYRAM KUTLU OLSUN
İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ise “Daha önce İstiklal Savaşı’nda nasıl 7 düvele karşı zafer kazandıysak bu sefer de Avrupa topu tüfeğiyle hep beraber geldi. Avrupa gazetelerinde Türkçe olarak hayır dedi. Bizim işimize ne için karışıyorsunuz. Çünkü bizim büyümemizi istemiyorlar. Avrupa ile birlikte tüm terör örgütleri hayır dedi. Biliyorsunuz, iki gün önce bir bayram yaşamıştık. Afjet Afyonspor 2’nci lige çıktı. Çifte bayramımız kutlu olsun” diye konuştu.
NE KADAR TEŞEKKÜR
ETSEK AZDIR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da şu ifadeleri kullandı:
“Sayın Başbakanımızın başkanlığında Ankara’da seçim çalışmalarının startının verildiği andan itibaren ana kademedeki İl Başkanımız’a kadar, belediye başkanlarımız, 2 çalışkan vekilimiz, parti gönüllülerimiz, Bakanımız tabir-i caizse haftanın 7 günü çok güzel çalıştılar. Çalışmanın karşılığını Afyon’dan yüzde 64 buçuk oyla Cenab-ı Hak verdi. Afyon gerrçekten her seçimde, her halk oylamasında Reisimizi, Başkanımızı, Bakanımızı mahcup etmiyor. Afyonlulara ne kadar teşekkür etsek azdır.”
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal da yaptığı konuşmada tüm Afyonkarahisarlılar’a  teşekkür ederken, Afyonkarahisar’ın her zaman olduğu gibi bu halk oylamasında da kendilerine büyük destek verdiklerini vurguladı. >> Murat Arısoy’un haberi

Bakmadan Geçme