• Haberler
  • Genel
  • “Afyon bizi iyi karşılıyor” – Kocatepe Gazetesi

“Afyon bizi iyi karşılıyor” – Kocatepe Gazetesi

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Ruhr Bölgesi Başkanı Yaşar Çördük, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti Avrupalı Türk Demokratlar Birliği temsilcileri Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ruhr Bölgesi Başkanı Yaşar Çördük öncülüğünde Hamm, Marl, Hagen, Essen ve Ahlen şubelerinden temsilciler hazır bulundu.Afyonkarahisar'da yapacakları programları hakkında Vali Balkanlıoğlu'na bilgiler veren Yaşar Çördük 'Daha önce [&hellip]

"Afyon bizi iyi karşılıyor"

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Ruhr Bölgesi Başkanı Yaşar Çördük, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği temsilcileri Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ruhr Bölgesi Başkanı Yaşar Çördük öncülüğünde Hamm, Marl, Hagen, Essen ve Ahlen şubelerinden temsilciler hazır bulundu.
Afyonkarahisar’da yapacakları programları hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgiler veren Yaşar Çördük; “Daha önce de Afyonkarahisar ile temaslarda bulunduk. Afyonkarahisar’ı ve insanlarını çok seviyoruz. Afyonkarahisar’da görev yapan başta Sayın Valimiz, Sayın Belediye Başkanımız ve diğer bürokratlar bizleri son derece iyi bir şekilde karşılıyorlar. Bizlere en iyi şekilde ev sahipliği yapıyorlar. Kendilerine birliğimiz ve şahsım adına çok teşekkür ediyor, çalışmalarındaki başarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.
TÜRKİYE İLE GÜÇLÜLER
Yapılan ziyaretten ve gurbetçilerimize ev sahipliği yapmaktan memnun olduğunu dile getiren Vali Balkanlıoğlu; “Yurt dışındaki gurbetçilerimize sahip çıkmak üzere, her türlü siyasi oluşuma, her türlü grup, cemaat ve görüşe açık demokrat bir kuruluş olan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği temsilcilerini ilimizde görmekten çok memnunum. Ben bir yurt dışı ziyaretlerimde de Avrupalı Türk Demokratlar Birliği temsilcileri ile görüşmüştüm. Kendileri son derece başarılı ve kaliteli bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyorlar. Memleketlerinden, anavatanlarından kopmadan, bulundukları toplumlara ters düşmeden, kendi ayakları üzerinde duran, kendi ekonomik gücüne sahip, güçlü bir aile yapısı oluşturmak istiyorlar. Türkiye güçlendikçe ve alt yapısını tamamladıkça, kendilerinin orada güçlü olduklarını ve Türkiye ile de gurur duyduklarını her fırsatta belirtiyorlar. Daha önce Almanlar karşısında söz sahibi olamayan yurttaşlarımız, ülkemiz güçlendikçe ve kendisinden son derece iyi bahsettirdikçe artık söz sahibi olmaya başlamışlar. Bu anlamda Türkiye’deki bu başarının sağlanmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorlar” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme