Afyon, Bir Organizasyona Daha Hazırlanıyor

Afyonkarahisar'da Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası organizatörleri toplantısı yapıldı

Afyonkarahisar'da Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası'nın (SNX) 2025 yılı organizatörleri toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Ogün Baysan, Afyonkarahisar hakkında yaptığı açıklamada "Türkiye'de bu organizasyonun hızla ilerleyeceğine inanıyoruz." dedi.  Uluslararası Motosiklet Federasyonu yetkilisi Daniele Rizzi ise "Kurallar hakkında ve beraber bu işi daha nasıl ileriye götürebiliriz diye görüşmeler gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı. 

NG Afyon'da gerçekleştirilen toplantıya; İsveç, Norveç, Finlandiya, İtalya ve Türkiye'nin motosiklet federasyonlarının temsilcileri, Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) ve Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası yetkilileri katıldı.

Yorumlar 1
Hiç3053 06 Eylül 2024 17:03

Afyon’u bir ve daha çok organizasyona daha ev sahipliği yapacağı için başarısından dolayı kutluyorum. Dünya Olimpiyatlarınada ev sahipliği yapması temennisiyle.. Sizleri ve sizlerin vesilesiyle Afyonlu basın mensuplarımızıda dürüst cesur ve objektif haberciliğinizden dolayı tebrik eder hayırlı cumalar dilerim.

Bakmadan Geçme