Afyon, Bir Branşta Daha Birinci Çıkardı
Isparta Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Floor Curling Bölge Müsabakalarında önemli bir başarıya imza atıldı.
Kusura Şehit Mustafa Şimşek İlköğretim Okulu, Yıldız Kızlar kategorisinde mücadele ettiği müsabakalarda bölge birinciliğini elde etti. Bu zafer, okulun sporcularının azim ve gayreti sayesinde, Denizli’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı kazanmalarını sağladı.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, okulun bu büyük başarısını takdirle karşıladıklarını belirterek şu açıklamalarda bulundu:
“Kusura Şehit Mustafa Şimşek İlköğretim Okulu'nun öğrencilerinin elde ettiği başarı, hem okulun hem de Afyon'un gurur kaynağı olmuştur.
Yıldız Kızlar Floor Curling takımımızın bölge birinciliği, gençlerimizin spora olan ilgisinin artarak devam ettiğinin ve gelecekteki sporcularımızın başarılı olacağına dair umutlarımızın pekiştiğinin bir göstergesidir. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcuları, antrenörleri ve okul idaresini kutluyorum.”
Floor Curling gibi pek de yaygın olmayan bir spor dalında gösterilen bu başarı, spora olan ilginin artmasına ve gençlerin farklı branşlarda da başarılı olabileceğinin önemli bir göstergesidir. Kusura Şehit Mustafa Şimşek İlköğretim Okulu öğrencilerinin Denizli’deki Türkiye Şampiyonası’nda da aynı azim ve başarıyla mücadele etmesi bekleniyor.