Afyon beyaza büründü – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde başlayan tipi nedeniyle şehir merkezi beyaza büründü Afyonkarahisar’da kar yağışı etkili oldu. Dün sabah saatlerinden itibaren yağan tipi, şehir merkezindeki yollar ve kaldırımlarda kar örtüsünün oluşmasına yol açtı. Şehir merkezinde kar yağışına hazırlıksız yola çıkan sürücüler, maddi hasarlı kazalara neden oldu. Afyonkarahisar-Kütahya Karayolu’nun 50’nci kilometresinde, kar yağışı, buzlanma ve trafik kazası, yolun [&hellip]

Afyon beyaza büründü

Afyonkarahisar’da sabah saatlerinde başlayan tipi nedeniyle şehir merkezi beyaza büründü

Afyonkarahisar’da kar yağışı etkili oldu. Dün sabah saatlerinden itibaren yağan tipi, şehir merkezindeki yollar ve kaldırımlarda kar örtüsünün oluşmasına yol açtı. Şehir merkezinde kar yağışına hazırlıksız yola çıkan sürücüler, maddi hasarlı kazalara neden oldu. Afyonkarahisar-Kütahya Karayolu’nun 50’nci kilometresinde, kar yağışı, buzlanma ve trafik kazası, yolun kısa süreli kapanmasına sebep oldu. (Kocatepe)

Meteoroloji uyardı

Meteoroloji, vatandaşları kar yağışı konusunda uyardı

Yapılan açıklamada, Marmara’nın doğusu Kocaeli, Sakarya, Bilecik ile (dün) sabah saatlerinde İstanbul, Bursa, Yalova, İç Ege Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Denizli, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Eskişehir, öğle saatlerinden sonra Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Batı Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun güney ve batısında Malatya, Elazığ, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Bitlis, Muş, Hakkari ve Şırnak’ta kuvvetli kar yağışı beklendiği bildirildi. Öte yandan, buzlanma, don olayları ve çığ tehlikesi konusunda da vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Bakmadan Geçme