• Haberler
  • Spor
  • Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nden Başkan Orman'a destek

Afyon Beşiktaşlılar Derneği'nden Başkan Orman'a destek

Dernek adına yazılı bir basın açıklaması yapan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, göreve geldiği günden beri Beşiktaş'a hizmet eden Orman'a dernek olarak desteklerinin tam olduğunu belirtti. Beşer, açıklamasında BJK Başkanı Orman'ın ve yönetiminin başta BJK'nın yeni stadı olmak üzere pek çok başarıya imza attığını ve özellikle Anadolu'daki Beşiktaş'ı temsil eden derneklere manevi desteğini hiç [&hellip]

Dernek adına yazılı bir basın açıklaması yapan Afyon Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İhsan Beşer, göreve geldiği günden beri Beşiktaş’a hizmet eden Orman’a dernek olarak desteklerinin tam olduğunu belirtti. Beşer, açıklamasında BJK Başkanı Orman’ın ve yönetiminin başta BJK’nın yeni stadı olmak üzere pek çok başarıya imza attığını ve özellikle Anadolu’daki Beşiktaş’ı temsil eden derneklere manevi desteğini hiç eksik etmediğini kaydetti.
Beşer açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Göreve geldiği ilk günden beri Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden olan sevdamız Beşiktaş’ı daha iyi konumlara taşımak için elini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen Başkanımız Sayın Fikret Orman’a Afyon Beşiktaşlılar Derneği olarak desteğimizi alenen ve topyekün ilan ediyoruz. Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıdan Beşiktaşımız da diğer tüm kulüpler gibi olumsuz etkilenmektedir. Yaşanan bu süreç sonucunda ortaya çıkan sıkıntılı dönemden kulübümüzün en az zararla çıkmasının tek yolu Başkanımız Sayın Fikret Orman’ın etrafında kenetlenmektir. Türkiye’nin en büyük camiası olan şanlı Beşiktaş camiasına yakışacak olan tavır da hiç şüphe yok ki budur. Bu vesile ile 16 Eylül 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kongremizde Afyon Beşiktaşlılar Derneği olarak tek yürek ve tek vücut olarak Başkanımız Sayın Fikret Orman’ı desteklemek, ona çıktığı bu yolda yol arkadaşı olmak için karar almış bulunmaktayız. Tüm şanlı Beşiktaş camiasına duyurulur.”

Bakmadan Geçme