• Haberler
  • Genel
  • 'Afyon Belediye'ye başarılar diliyorum' – Kocatepe Gazetesi

'Afyon Belediye'ye başarılar diliyorum' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor'un gelecek yıl birinci ligde olacağı yönünde çalışmalarının olduğunu duyduğunu belirten NSK Eskişehir Basketbol Takımı'nın İdari Sorumlusu Ege Taşpınar, 'Afyon neden birinci ligde olmasın. Onlara başarılar diliyorum' dedi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Bölümü öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Türker Göksel'in koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri 'Sorunlu Çemberler' başlıklı projenin bu haftaki konukları NSK Eskişehir [&hellip]

“Afyon Belediye’ye başarılar diliyorum”

Afyonkarahisar Belediyespor’un gelecek yıl birinci ligde olacağı yönünde çalışmalarının olduğunu duyduğunu belirten NSK Eskişehir Basketbol Takımı’nın İdari Sorumlusu Ege Taşpınar, “Afyon neden birinci ligde olmasın. Onlara başarılar diliyorum” dedi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksek Okulu Pazarlama Bölümü öğrencilerinin Öğretim Görevlisi Türker Göksel’in koordinatörlüğünde gerçekleştirdikleri “Sorunlu Çemberler” başlıklı projenin bu haftaki konukları NSK Eskişehir Basketbol Takımı’nın Baş Antrenörü Brad Greenberg ve aynı takımın İdari Sorumlusu Ege Taşpınar oldu.
“TÜRK BASKETBOLU AVRUPA
LİGLERİ KADAR PROFESYONEL”
Eskişehir’de gerçekleştirilen görüşmede proje yürütücüsü öğrencilerin kendilerine yönelttikleri sorulara samimiyetle cevap veren ikiliden NBA ve Avrupa deneyimi de olan Greenberg şunları söyledi:
“Türkiye Basketbol Ligi, NBA ve Avrupa Ligleri ile karşılaştırıldığında en az Avrupa ligleri kadar profesyonel. Ligde Avrupa basketbolcuları gibi uzun ve güçlü basketbolcular var. Bu fiziksel durum onların avantajları. Türk takımları rekabet ortamında gayet iyi çalışıyorlar. Hem kendi aralarında hem de Avrupa Liglerinde en iyi takımlarla rekabet edebilecek güçlü ve fizikli oyunculara sahipler. Bu da rekabeti güçlendiriyor. NBA ve Avrupa Liglerinde mücadele etmiş ve eden başarılı basketbolcularınız da var. Bu oyuncular Türk basketbolunu uluslararası anlamda çok iyi temsil ediyorlar.”
ŞİFRELİ KANALDAN
KAZANÇ BEKLENTİSİ
Türk basketbolunun gelişmesi açısından sponsorluğun ve diğer ekonomik unsurların önemli olduğuna dikkat çeken NSK Eskişehir Basketbol Takımı İdari Sorumlusu Ege Taşpınar, “Basketbol maçlarının şifreli bir kanalda yayınlanması, hem bizler hem de yayıncı kuruluş için kazançlı bir durum; basketbola çok ciddi katkı sağlayan bu durumun devam etmesini isterim. Bundan sonraki senelerde maçlarımızı daha çok kişinin izleyebilmesi için daha çok kanalda yayınlanmasını da isteriz tabi ki. Bu sene ilk senemiz olduğu için çok fazla aktivite gerçekleştiremedik. Seneye Eskişehir’e taşındıktan sonra daha çok sponsorumuz olacaktır. Türk basketbolunun eskiye göre daha iyi pazarlandığını düşünüyorum ama çok daha gelişmesi lazım. Olaya dünya çapında ve Avrupa çapında baktığımızda o zaman daha iyi pazarlanabileceği düşüncesindeyim” dedi.
“AFYON NEDEN
BİRİNCİ LİGDE OLMASIN”
Afyonkarahisar Belediyespor takımıyla ilgili de görüşlerini ifade eden Taşpınar, “Afyonkarahisar’da takımına sahip çıkan, çok istekli yöneticiler var. İrtibatımız da oldu. Belediye Başkanı da çok destek veriyor bildiğim kadarıyla. Afyon neden Birinci Ligde olmasın. İnşallah seneye o yönde bir çalışma olacak diye duyuyorum. Onlara başarılar diliyorum” diye konuştu.
Greenberg ve Taşpınar görüşme sonrasında proje yürütücüsü öğrencilere çeşitli hediyeler sunarak, günün anısına onlarla fotoğraf çektirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme