• Haberler
  • Spor
  • Afyon Belediyespor yabancılarını buldu – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor yabancılarını buldu – Kocatepe Gazetesi

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele edecek Afyon Belediyespor yabancı transferinde de büyük bir adım atarak gelecek sezon kadrosunda yer alacak yabancılarla anlaşma sağladı. 28 yaşındaki Amerikalı Basketbolcu Marcos Knight’la sözlü olarak anlaşan Afyon Belediyespor'un oyun kurucu Marcos Knight’la bugün imzayı atacağı iddia edildi.HAGİNS TE AFYON'DAAfyon Belediyespor önemli bir atak yaparak İtalya Şampiyonluğu’nu kazanan [&hellip]

2017-18 basketbol sezonunda Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele edecek Afyon Belediyespor yabancı transferinde de büyük bir adım atarak gelecek sezon kadrosunda yer alacak yabancılarla anlaşma sağladı. 28 yaşındaki Amerikalı Basketbolcu Marcos Knight’la sözlü olarak anlaşan Afyon Belediyespor’un oyun kurucu Marcos Knight’la bugün imzayı atacağı iddia edildi.
HAGİNS TE AFYON’DA
Afyon Belediyespor önemli bir atak yaparak İtalya Şampiyonluğu’nu kazanan Reyer Venezia’nın uzun forvet oyuncusu Jamelle Hagins’le anlaştığını duyurdu.4 ve 5 pozisyonunda oynayabilen 1990 doğumlu, 2.06 metre uzunluğunda ve 2013 Delaware mezunu olan Hagins İtalya Ligi’nde 17.0 dakika, 7.1 sayı, 3.7 ribaund, 0.4 asist oynadı. Ayrıca FIBA Şampiyonlar Ligi’nde forma giyen Hagins 18.3 dakika, 7.6 sayı, 4.7 ribaund, 1.1 asist ortalamalarıyla oynadı.
MARCOS KNİGHT ALMANYA’DAN GELİYOR
Afyon Belediye 28 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Marcos Knight’tan gelecek imzayı bekliyor. Bugün gelmesi beklenen imza sonra Marcos Knight’ın da oyun kurucu olacağı iddia ediliyor.
1.88 boyundaki, 98 kilogram ve 89 doğumlu olan Marcos Middle Tennessee State Koleji’nden mezun oldu. Geçen sezon Tecnyconta Zaragoza’da İspanyol Ligi Endesa’da oynayan Marcos 6 maçta 11.2 sayı, 6.2 ribaund ve 2.2 asistle oynadı. Marcos ayrıca, 24 maçta çok etkileyici istatistikler kaydeden Science City Jena için Alman BBL’de oynadı. Marcos Alman BBL’de 18.3 sayı, 6.5 ribaund, 3.0 asitle ve 1.5 top çalma ile mücadele etti.
All-German Bundesliga’da yılın yeni geleni seçilen Marcos 3. Takım ve All-Star Oyunu’na seçildiği için kariyeri boyunca muhteşem bir sezon geçirdi. Geçmişteki başarılarının yanı sıra 2016’da 2. Bundesliga Pro A şampiyonluğu kazanan takımda forma giyen Marcos, All-German 2. Bundesliga Pro 2016’da Yılın Oyuncu seçildi. MLP Akademisyen Heidelberg ve Baunach gibi diğer Alman takımlarında da profesyonel olarak da forma giydi.

Bakmadan Geçme