Afyon Belediyesi Yine Satıyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Akçin mahallesindeki 3 adet arsasını daha satışa çıkardı.

Afyonkarahisar Belediyesi Akçin mahallesinde bulunan ve toplam muhammen bedeli 35 milyon 696 bin TL olan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsalar, kapalı teklif (kapalı zarf) usulü ile 30/10/2024 tarihinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda, Encümen huzurunda satılacak.

Mülkiyeti Afyonkarahisar Belediyesi'ne ait bulunan ve imar planlarında Toptan Ticaret alanında kalmakta olan toplam 3 adet arsa vasıflı gayrimenkul, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35. maddesinin (a) bendi gereğince, kapalı teklif (kapalı zarf) usulü ile 30/10/2024 tarihinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda, Encümen huzurunda satılacak.      

Afyon Belediyesi Yine Satıyor

İhale ile ilgili şartname her gün mesai saatleri içerisinde Karaman İş Merkezinde bulunan Belediye Hizmet Binası, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde görülebilir.

Akçin Mahallesindeki arsa vasıflı taşınmazların ihalesine katılacak istekliler istenilen belgeleri ve teklif mektubunu kapalı zarf içerisinde son müracaat günü olan 30/10/2024 tarihi ihale saatine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne vermeleri gerekiyor.

Kapalı teklif usulü ile satışa çıkan Akçin Mahallesindeki arsa vasıflı gayrimenkullerin ihale ile ilgili ilan, vergi, resim ve harçları alıcısı tarafından peşin olarak Belediye veznesine yatırılacak.

 

İSTEKLİLERDEN İSTENECEK BELGELER (GERÇEK KİŞİ)

01-) Dilekçe, (Satışa çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair)

02-) Kanuni İkametgâh Belgesi, (İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden)

03-) İmza Sirküleri, (Noterden tasdikli)

04-) Nüfus Kayıt Örneği, (İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden)

05-) Ayrıca istekliler adına teklifte bulunanın vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noterden onaylı imza sirküsü.

06-) Geçici İhale Teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak)

07-) Doküman (Şartname) Bedeli Makbuzu (? 500,00-)

Bakmadan Geçme