Afyon Belediyesi, 21 Dükkanı Kiraya Verecek

Afyonkarahisar Belediyesi, Akçin Mahallesi'ndeki 21 adet dükkanı 3 yıl süreyle kiraya verecek. Kiraya verilecek dükkanların yıllık muhammen bedeli 65 bin TL ile 40 bin TL arasında değişiyor

Afyonkarahisar Belediyesi, Akçin Mahallesi’nde Fuar Alanı Mevkii’ndeki 21 dükkan için kiralama ihalesine çıktı. 1230. Sokak’ta bulunan 21 dükkanın hepsi 14,62 metrekare olarak ilan edilirken, bu dükkanlar arasındaki bağımsız bölümde yer alan dükkanın yıllık muhammen bedeli 65 bin TL, geçici ihale teminat bedeli ise 5 bin 850 TL olarak belirlendi. Diğer 20 dükkanın ise yıllık muhammen bedeli 40 bin TL, geçici ihale teminat bedeli ise 3 bin 600 TL olarak ilan edildi. 

2 EKİM 2024’E KADAR BAŞVURU


Belediye’nin ilanında “Belediyemize ait Mahallesi-Mevkisi ada parsel cinsi / vasfı bağımsız bölüm nosu alanı K.D.V. hariç yıllık muhammen bedelleri ve geçici ihale teminatları yazılı olan gayrimenkuller sözleşme tarihinden İtibaren 3 (üç) yıl süreyle 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık teklif (açık artırma) usulü ile kiraya verilecektir. Kiralama ihalesi Afyonkarahisar Belediyesinde 08/09/1983 tarih 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde açık teklif (açık artırma) usulü ile 02/10/2024 tarihinde saat 14.00' da Belediye Hizmet Binası Encümen Salonunda Encümen huzurunda aşağıdaki sıralar takip edilerek yapılacaktır. İhaleye katılacak istekliler istenilen belgeleri son müracaat günü olan 02/10/2024 tarihi saat 10.00'a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir” denildi. 

İHALE ŞARTLARI NELER?


Kiralama ihalesine katılacak olan gerçek kişilerden istenecek belgeler: Dilekçe, (Kiraya çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair.), kanuni İkametgah Belgesi, (İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden), Nüfus Cüzdanı Örneği, (Muhtarlıktan, İl Nüfus Müdürlüğünden veya e-devlet üzerinden), İmza Sirküleri, (Noterden tasdikli), ayrıca istekliler adına teklifte bulunanın vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noterden onaylı imza imza sirküsü, Şartname Bedeli Makbuzu (500 TL), geçici ihale teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak.), kiralama ihalesine katılacak ilgililerin Afyonkarahisar Belediyesi’ne borcu bulunmayacak, borcu olmadığını ibraz edecekler. 
Kiralama ihalesine katılacak olan tüzel kişilerden istenecek belgeler: Dilekçe, (Kiraya çıkan gayrimenkulün yerini bildiğine ve gördüğüne dair.) Ticaret ve Sanayi Odası Belgesi Ticaret Sicil Belgesi, Şirketi temsil etme yetkisi ve yetkilinin Noterden imza sirküsü, aAyrıca istekliler adına teklifte bulunanın vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin Noterden onaylı imza sirküsü, Şartname Bedeli Makbuzu (500 TL), geçici ihale teminatı, (Teminat Mektubu verilmesi halinde limit içi ve süresiz olacak.), kiralama ihalesine katılacak ilgililerin Afyonkarahisar Belediyesi’ne borcu bulunmayacak, borcu olmadığını ibraz edecekler.

Bakmadan Geçme