• Haberler
  • Genel
  • Afyon Belediye kupa bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediye kupa bırakmadı – Kocatepe Gazetesi

Serhat Kurşun'un erkek ve kız öğrencileri yine müsabakalarda kupa bırakmadı. Yıldız Kızlar ve Erkekler Voleybol Ligi'nde boy gösteren Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımları iki dalda da birinci oldu 4 takımın katıldığı Yıldız Erkekler Voleybol Ligi'nde tüm maçlarını kazanan Afyonkarahisar Belediyespor şampiyon oldu. Oynanan müsabakalar sonunda 2. Ekrem Yavuz Gençlikspor, 3. Fatih Anadolu Lisesispor oldu.Takımlara ödüllerini Gençlik [&hellip]

Afyon Belediye kupa bırakmadı

Serhat Kurşun’un erkek ve kız öğrencileri yine müsabakalarda kupa bırakmadı. Yıldız Kızlar ve Erkekler Voleybol Ligi’nde boy gösteren Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımları iki dalda da birinci oldu

4 takımın katıldığı Yıldız Erkekler Voleybol Ligi’nde tüm maçlarını kazanan Afyonkarahisar Belediyespor şampiyon oldu. Oynanan müsabakalar sonunda 2. Ekrem Yavuz Gençlikspor, 3. Fatih Anadolu Lisesispor oldu.
Takımlara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın verdi. Bu sonuçlardan sonra 17-18-19 Nisan tarihlerinde Yalova’da yapılacak müsabakalarda Afyonkarahisar’ı Afyonkarahisar Belediyespor temsil edecek.
KIZLARDA DA 1. BELEDİYE
Küçük kızlar voleybol müsabakaları yapılan müsabakaların ardından tamamlandı. Şampiyon Afyonkarahisar Belediyespor olurken 2. Afka Gençlikspor, 3. Hacı Ahmet Özsoy Gençlikspor oldu. Takımlara kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme