'Afyon, Başkan Çoban'a destek verecek'

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın seçim bürosu, Kurtuluş Caddesi'nde törenle açıldı. Törende konuşan Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Afyon'un Başban Çoban'a destek vereceğini söyledi Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban'ın seçim sürecinde kullanacağı Kurtuluş Caddesi'ndeki seçim bürosu, törenle açıldı. Törene Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti [&hellip]

“Afyon, Başkan Çoban’a destek verecek”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın seçim bürosu, Kurtuluş Caddesi’nde törenle açıldı. Törende konuşan Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Afyon’un Başban Çoban’a destek vereceğini söyledi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban’ın seçim sürecinde kullanacağı Kurtuluş Caddesi’ndeki seçim bürosu, törenle açıldı. Törene Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile çok sayıda vatandaş katıldı.
HEDEF YÜZDE 60
Seçim bürosu açılışında konuşan Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Afyon halkının Burhanettin Çoban’a oy vereceğini söyledi. Cantimur, “Bu seçim adeta bir genel seçim. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan bu seçimi çok önemsiyor. AK Parti teşkilatları olarak gidilmedik kapı bırakmayacağız. Gerek Belediye Başkanımıza, dolaylı olarak Başbakanımıza daha fazla oy vermek üzere gerekli gayreti göstereceğiz. Afyon’un yüzde 60’ların üzerinde bir oy vermek suretiyle Belediye Başkanımıza destek vereceğine inanıyorum” dedi.
KENTİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
AK Parti’nin ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın ikinci dönemi için seçim bürosunun açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kütahyalı olması sebebiyle Afyonkarahisar’dan sık sık geçtiğini söyledi. Afyonkarahisar’ın AK Parti hükümetiyle büyük bir gelişim gösterdiğini belirten Cantimur, “Kütahyalı olduğum için Afyon’dan sık sık geçerim. Her geçişimde gerçekten Afyon’un çehresinin değiştiğine şahit olurum. AK Parti hükümeti döneminde, başkanımızın Belediye Başkanlığı döneminde çok güzel hizmetlerin yapıldığına şahit oldum” ifadelerini kullandı.
GÜZEL BİR MEVKİ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise “2014 yerel seçimleri kampanyasında, Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak şehrimizin en güzel yerinde burasını seçim bürosu olarak hizmete sunuyoruz. Allah izin verirse 29 Mart Cumartesi akşamı 19.00’a kadar büromuz açık kalacak. Burada arkadaşlarımız, misafirlerimizle ilgilenecekler” diye konuştu.
30 MART’TA HAKLILIK İSPATLANACAK
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de 30 Mart’ta AK Parti’nin hizmetlerinin tescil edileceğini kaydetti. Zeybek, “Belediye Başkan adaylarımızın açıklanmasından sonra bire bir arazide çalışıyoruz. Halkımızın teveccühü çok güzel. İnşallah 2009’da aldığımız oy oranlarını daha üst seviyelere çıkararak 30 Mart 2014’te haklılığımızı, hizmetlerimizi tescil etmiş olacağız. Bu birlikteliğimiz, beraberliğimiz sayesinde olacak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme