Afyon basını Yağmur Ev'de buluştu

Afyonkarahisar'da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları RainHouse'da (Yağmur Ev) organize edilen yemekte buluştu İşletme sahibi Derya Yamalı'nın organize ettiği geceye çok sayıda basın mensubu katıldı. Yoğun iş temposunda sohbet etmek için fırsat bulamayan basın mensupları yemeği fırsat bilerek uzun süre sohbet edip birleriyle şakalaştı. Yemek sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan İşletme [&hellip]

Afyon basını Yağmur Ev’de buluştu

Afyonkarahisar’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları RainHouse’da (Yağmur Ev) organize edilen yemekte buluştu

İşletme sahibi Derya Yamalı’nın organize ettiği geceye çok sayıda basın mensubu katıldı. Yoğun iş temposunda sohbet etmek için fırsat bulamayan basın mensupları yemeği fırsat bilerek uzun süre sohbet edip birleriyle şakalaştı. Yemek sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan İşletme Sahibi Derya Yamalı, kendisinin Ankara’dan Afyonkarahisar’a geldiğini söyleyerek, “İlk defa böyle bir işletme kurdum. Afyon’a çok layık olduğunu düşündüğüm bir iş yaptık. İnşallah başarılı olacağım” dedi. Basın mensuplarının “Neden Afyonkarahisar böyle bir yatırım yaptınız” sorusunu yanıtlayan Yamalı,’’Afyon’da daha önce böyle bir işletme olmadığı için bu girişimde bulundum. Herkes sevdikleri için çok önemlidir. Afyon’da insanların eşleriyle gidebilecekleri böyle yerler çok kısıtlı. Ayrıca bayanlarında rahatça eğlenebilecekleri bir yer. Burada her türlü hizmeti sunduğumuz bir ana restorantımız var. İsteyenler bir şeyler yeyip içebilir isteyenler eğlenebilir, sohbet edebilir. Ayrıca bir cafemiz var, şu anda hedeflerimizin yüzde 80’i gerçekleştirdik’’ diye konuştu.
Afyonkarahisar’da önemli işlere imza atmak istediklerini söyleyen Yamalı, “Afyonkarahisar çok güzel bir şehir. Burada bulunmaktan dolayı da son derece memnunum. Amacımız buraya gelen misafirlerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmak. Yakın bir süre sonra burada kahvaltımızda olacak. Buraya gelen misafirlerimiz Afyonkarahisar’a özgü keşkek de yiyebilecek. Bizim amacımız Afyonkarahisarlıların buraya ailesi ile birlikte gelip hoş vakit geçirmesi. İleriki zamanlarda daha güzel çalışmalar yapacağım. Ben Afyonkarahisarlı ve insanlarını çok seviyorum. Onlarda bize sahip çıktılar. Bu konuda son derece memnunum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme