Afyon Başarıyla Temsil Edildi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nü temsilen e-Twinning Koordinatörlüğü öncülüğünde düzenlenen çalıştay ve konferansa katılan iki öğretmen şehri başarıyla temsil etti

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülmekte olan e-Twinning faaliyeti kapsamında e-Twinning Temel Eğitim Çalıştayı 24-26 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı.

Çalıştaya Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü e-Twinning Koordinatörlüğü öncülüğünde şehri temsilen Afyonkarahisar merkezden Çayırbağ İlkokulu öğretmenlerinden Veysel Karakaya kalite etiketi almaya hak kazanan “Eco-friendly Toys” ( Çevre Dostu Oyuncaklar) adlı proje ile katıldı. Karakaya, şehri başarılı bir şekilde temsil etti. Türkiye, Gürcistan, Polonya ve Romanya ortaklığında yürütülen proje en iyi ilk 80 e-Twinning projesi içerisinde yer aldı. Ayrıca 14-16 Aralık 2023 tarihlerinde Antalya’da Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen 14. E-Twinning Ulusal Konferansına İl Milli Eğitim Müdürlüğü e-Twinning Koordinatörlüğü öncülüğünde şehri temsilen Atatürk İlkokulunda görev yapan İngilizce öğretmeni Hilal Yazgan katıldı. Türkiye, Ukrayna, İtalya, Romanya, Polonya, Portekiz, Yunanistan, Letonya ve İspanya’dan ortaklığında yürütülen ve kalite etiketi almaya hak kazanan “A Ticket to Europe” (Avrupa’ya Bir Bilet) adlı proje 11.000 proje içinde ilk 200 proje içinde yer aldı.

Bakmadan Geçme