• Haberler
  • Genel
  • Afyon Barosu: Yetkilileri göreve davet ediyoruz

Afyon Barosu: Yetkilileri göreve davet ediyoruz

Afyonkarahisar Barosu’ndan yapılan sert açıklamada, Şuhut İlçesi'nde Avukat Şirin Demir’e yapılan saldırı lanetlenerek, “Meslektaşımıza karşı yapılan saldırı tüm avukatlara karşı yapılmıştır, şiddetle lanetliyor ve yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz” denildi.

GÜNDÜZ VAKTİ YOLU KESİLEREK FECİ ŞEKİLDE DARP EDİLDİ

Afyonkarahisar Barosu’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Afyonkarahisar Barosu’na mensup Av. Şirin DEMİR, 8 Ekim 2023 tarihinde, boşanma davasında vekili bulunduğu kadının, kocası tarafından saldırıya maruz kalarak yaralanmıştır! Meslektaşımız araç içinde seyir halindeyken, yolu kesilerek muhtemelen öldürmek kastı ile feci şekilde darp edilmiş ve ağıza alınmayacak sözlerle hakarete maruz kalmıştır. Saldırganın gündüz vakti, şehir merkezinde, kimseden çekinmeden ve bir kadın avukata karşı yaptığı bu saldırı, avukata yönelik şiddetin nerelere geldiğini göstermesi bakımından manidardır!

Duyarlı vatandaşlarımızın müdahalesi ile canını kurtarabilen meslektaşımıza geçmiş olsun diyor, saldırganın bir an önce yakalanması ve görevinden dolayı bir avukata saldırmasının bedelini en şiddetli biçimde cezalandırılarak ödemesini ümit ediyoruz. Meslektaşımıza karşı yapılan saldırı tüm avukatlara karşı yapılmıştır, şiddetle lanetliyor ve yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz.” >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme