Afyon Barosu ilk etap aşevini kurdu

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı tarafından depremzedeler için toplanan bağışlarla ilk etap aşevi kuruldu   Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, yönetim kurulu üyeleri, Baro personeli, avukat katipleri, eş, dost olarak herkesin kısa sürede depremzedeler için harekete geçerek sonuca ulaştıklarını belirtti. Turgay Şahin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yardım çalışmalarımızın koordinasyonu ve şeffaf biçimde çalışması için bir koordinasyon [&hellip]

Afyonkarahisar Baro Başkanlığı tarafından depremzedeler için toplanan bağışlarla ilk etap aşevi kuruldu

Afyonkarahisar Baro Başkanı Av. Turgay Şahin, yönetim kurulu üyeleri, Baro personeli, avukat katipleri, eş, dost olarak herkesin kısa sürede depremzedeler için harekete geçerek sonuca ulaştıklarını belirtti.
Turgay Şahin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Yardım çalışmalarımızın koordinasyonu ve şeffaf biçimde çalışması için bir koordinasyon gurubu oluşturduk. İlk etap çalışmamızda gayretleriyle öne çıkan meslektaşlarımız, genç avukatlar meclisinin yönetim kurulu üyeleri ile yönetim kurulu üyelerimiz, Baro personelimizden oluşan bu grup yardım toplanmasından, toplanılan yardımların gerekli yerlere harcanması ve tedarik işlemleri, nakliye ve ulaşım faaliyetlerine kadar iğneden ipliğe her işi organize ediyor, bizzat çalışıyor, gerektiğinde hamallık yapıyorlar. Bu arkadaşlarımın tamamına ayrıca teşekkürü borç biliyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme