Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon artık mola verilen değil, konaklanan bir kent oldu”

MCG Çakmak Termal Hotel

MCG Çakmak Termal Hotel Genel Müdürü Deniz Şimşek, Afyonkarahisar’ın termal otellerin yaygınlaşmasıyla mola verilen bir il değil, insanların konaklamak için geldikleri bir il olduğunu söyledi

 

Gün FM’de yayınlanan Gündem programına MCG Çakmak Termal Hotel Genel Müdürü Deniz Şimşek konuk olarak katıldı.
Afyonkarahisar’ın turizm alanında gitgide gelişen bir il olduğunu belirten MCG Çakmak Termal Hotel Genel Müdürü Deniz Şimşek, “Termal tesislerimiz son derece konforlu. İlimiz yatak sayısı açısından bölgemizin en büyük ili konumuna ulaştı. Hem termalimiz, hem doğal ve tarihi güzelliklerimiz insanların ilgisini çekiyor. Afyonkarahisar geçmişte yol molası verilen bir ildi. Şimdi termal otellerin yaygınlaşmasıyla insanların konaklamak için geldikleri bir il konumuna ulaştık.” dedi.
“OTELİMİZ TOPLAMDA 193 ODA 390 YATAK KAPASİTELİDİR”
“Otelimiz toplamda 193 oda 390 yatak kapasitelidir” diyen Şimşek, “MCG Çakmak Termal Hotel’in birbirinden farklı ve konforlu 4 salon ve 1 büyük fuaye alanı, çeşitli is ve özel toplantılarınız, özel davetleriniz ve konferanslarınız için hazırlanmıştır. Farklı oturma düzenlerine göre ayarlanabilen salonların kapasiteleri de değişik büyüklüklerde, misafirlerimizin ihtiyaçlarına göre tasarlanmıştır. Ses sistemi ve görsel sunum sistemleri ile donatılmış toplantı ve gala salonlarımızda, en etkili buluşmaları, düğün ve toplantı organizasyonlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.” ifadelerini kullandı.