• Haberler
  • Genel
  • Afyon Ankara'ya yaklaştı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Ankara'ya yaklaştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir ile gündüz bağlantısını sağlamak amacıyla Bölgesel Ekspres Treni seferlere başladığı bildirildi. Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir ve Ankara hattında Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri de yapılıyorTCDD 7. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir ile gündüz bağlantısını sağlamak amacıyla Bölgesel Ekspres Treni seferlere başladı. Trenin, Eskişehir-Ankara-Eskişehir arasında işletilmekte olan YHT ile [&hellip]

Afyon Ankara’ya yaklaştı

Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir ile gündüz bağlantısını sağlamak amacıyla Bölgesel Ekspres Treni seferlere başladığı bildirildi.

Afyonkarahisar, Kütahya, Eskişehir ve Ankara hattında Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri de yapılıyor
TCDD 7. Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir ile gündüz bağlantısını sağlamak amacıyla Bölgesel Ekspres Treni seferlere başladı. Trenin, Eskişehir-Ankara-Eskişehir arasında işletilmekte olan YHT ile irtibatı olduğu belirtilirken, Afyonkarahisar-Eskişehir-Ankara ve Ankara-Eskişehir-Afyonkarahisar güzergahları için kombine bilet satışı da yapıldığı ifade edildi. Bölgesel Ekspres Treni ilimizden saat 07.20’de kalkış yaparken, YHT ise Eskişehir’den saat 11.15’de Ankara’ya hareket ediyor.
Öğrencilere indirim
Açıklamada, Bölgesel Ekspres Treninin TVS 2000 tipi pulman koltuklu, klimalı, otomatik kapı, rahat koltuklu, 60 kişilik kapasiteli ve 2 + 1 sıralı modern vagonlarla donatıldığı bildirildi. Ayrıca YHT ile Ankara-Eskişehir-Ankara seferinin, en az 20 kişilik grup halinde seyehat eden ilk ve orta dereceli öğrenciler için 15 TL olduğu belirtilirken, her 20 kişilik grup için 1 öğretmen kontenjanının da bulunduğu kaydedildi. Afyonkarahisar ve Eskişehir tren ücretleri ise, tam 10 TL, yüzde 20 indirimli 8 TL, gidiş-dönüş 16 TL, 7-12 yaş 5 TL olarak belirtilirken, Afyonkarahisar’dan Ankara’ya ise tam 16 TL, yüzde 20 indirimli kombine 13 TL ve yüzde 20 indirimli kombine çocuk 12 TL olduğu açıklandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme