• Haberler
  • Genel
  • Afyon, '300-500' ile coştu – Kocatepe Gazetesi

Afyon, '300-500' ile coştu – Kocatepe Gazetesi

Eğlence dünyasının önde gelen isimlerinden Fatih Ürek, Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel'de sahneye çıktı. Ürek, yarın piyasaya çıkacak '300-500' adlı şarkısıyla Afyon'u coşturdu 'Hadi Hadi' ile eğlence mekanlarının vazgeçilmez şarkıcısı olan Fatih Ürek, piyasaya yarın sunulacak '300-500' adlı şarkıyla Afyonkarahisar'da konser verdi. Oruçoğlu Termal Otel'in Kurban Bayramı programı çerçevesinde sahneye çıkan Ürek, ilk olarak Oğuz Mühürdar'ın [&hellip]

Afyon, “300-500” ile coştu

Eğlence dünyasının önde gelen isimlerinden Fatih Ürek, Afyonkarahisar Oruçoğlu Termal Otel’de sahneye çıktı. Ürek, yarın piyasaya çıkacak “300-500” adlı şarkısıyla Afyon’u coşturdu

“Hadi Hadi” ile eğlence mekanlarının vazgeçilmez şarkıcısı olan Fatih Ürek, piyasaya yarın sunulacak “300-500” adlı şarkıyla Afyonkarahisar’da konser verdi. Oruçoğlu Termal Otel’in Kurban Bayramı programı çerçevesinde sahneye çıkan Ürek, ilk olarak Oğuz Mühürdar’ın yazdığı 300-500 adlı şarkıyı söyledi. Saat 22.30’da başlayan konserin çocuklar tarafından da izlendiğini gören Ürek, “Bu saatte bu çocukların burada ne işi var. Televizyonlarda bile belli bir saatten sonra çocukların uyuması gerektiği yazıyor. Benim açımdan iyi. Bu çocuklar beni izlediğine göre bir 30 yıl daha sahnelerde kalabilirim” dedi.
Konserden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Ürek, Kurban Bayramı’nda çok çalıştığını belirterek “Uyumaya bile vaktim yoktu” diye konuştu. Şarkıcıların çok para kazanıyor gibi göründüğünün hatırlatılması üzerine Ürek, “Şarkıcılar sanki işadamları gibi para kazanıyor zannediyor, ama öyle değil. Devran dönsün yeter” dedi.
Ciddi bir diyete başladığını aktaran Ürek, kendisini zayıflatan formülü şöyle açıkladı:
“Beslenmeme dikkat ettim. Yemek sistemini yağsız tuzsuz kalorisi olmayan yiyeceklerden seçtim. Ara öğünlerle birlikte 8 öğün var. Yatana kadar yemek yiyorsunuz. Zanedersem iki hafta içinde 2-3 kiloyu verdim. Hedefim 10 kiloya varmak. Kahvaltıda bir dilim beyaz peynir, hayatımda yemediğim kadar salatalık, iki üç tane de çivi domates, az ekmek. Ara öğünde yine kalorisiz yemek. Öğlen sebze yemeği olabiliyor, ara öğünde yağsız yoğurt süt ya da ayran , yoğurt var. Akşam yemeğinde de tavuk ya da balık var.”
Orhan Gencebay’ın şarkılarının ünlü sanatçılar tarafından seslendirilen albüm Orhan Gencebay ile Bir Ömür’ü beğendiğini belirten Ürek, “Albümü beğendim. Ama Orhan Gencebay albümünde kategoriler değişebilirdi. Ebru Gündeş, Bülent Ersoy, Sibel Can gibi sesler ile ikinci bir CD yapılmalıymış. Buradan kendime de pay çıkarıyorum. Tarkan ‘Hatasız Kul Olmaz’ı çok güzel seslendirmiş” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme