• Haberler
  • Genel
  • Afyon 3 bakan ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Afyon 3 bakan ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar, Cuma günü 3, Cumartesi ve Pazar günleri ise 2 bakan ağırlayacak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ilimize geliyor. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in programı 7 Ekim Cuma sabahı başlayacak. Dinçer, Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Akademik Yıl [&hellip]

Afyon 3 bakan ağırlayacak

Afyonkarahisar, Cuma günü 3, Cumartesi ve Pazar günleri ise 2 bakan ağırlayacak

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ilimize geliyor. Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in programı 7 Ekim Cuma sabahı başlayacak. Dinçer, Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Akademik Yıl Açılışı’na katılacak. Dinçer, Afyonkarahisar Belediyesi’ni de ziyaret edecek. Dinçer, İl Milli Eğitim ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile toplantı yaptıktan sonra Afyonkara-hisar MEB Konuları ile Alakalı Toplantı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Alakalı Brifinge katılacak. İlk açıklanan bilgiye göre Ömer Dinçer’in, 7 Ekim’de Spor Kompleksi temel atma törenine katılacağı belirtilmişti. Ancak basın mensuplarına iletilen Dinçer’in programında, törenle aynı saatlerde Dinçer’in başka bir toplantısının olduğu görülüyor.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise 7 Ekim’de 14.30- Afyonkarahisar Spor Kompleksi Temel Atma Merasimi’yle başlayacak. İki bakan, daha sonra Ömer Dinçer’in başkanlığındaki toplantılara iştirak edecek.
İki bakan, 8 Ekim’de Afyonkarahisar’da esnaf ziyaretinden sonra Doğtaş Mobilya Mağazası’nın açılışına katılacak. Eroğlu ve Kılıç, Bolvadin’de Fen Lisesi Temel Atma, Kurucuova Göleti ve Sulaması Temel Atma Bolvadin Büyükkarabağ Kasabası Taşkın Koruma Tesisi Temel Atma törenlerinden sonra Afyonkara-hisar Belediyesi’ni ziyaret edecek.
Eroğlu ve Kılıç, 9 Ekim’de AK Parti Şuhut Kadın Kolları Kongresi’ne katılacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme