Afyon 12 DABO Eskişehir'e davet edildi

Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Tesisleri'nde gerçekleştirilecek organizasyonda, seçilen 72 sporcu ile birlikte antrenörler katılacak. Spor Bilimleri Fakültesi'nde sporcuların antropometik ölçümlerin yanı sıra basketbol antrenmanları da yapılacak.Üç gün sürecek kampa, 12 DABO'nun aktif olduğu 24 ilden sporcular ve antrenörler katılacak.Konu hakkında bilgiler veren İl Temsilcisi ve Afyonkarahisar 12 DABO Antrenörü Feyzullah Demirkale, 'Eskişehir'de yapılacak [&hellip]

Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Tesisleri’nde gerçekleştirilecek organizasyonda, seçilen 72 sporcu ile birlikte antrenörler katılacak. Spor Bilimleri Fakültesi’nde sporcuların antropometik ölçümlerin yanı sıra basketbol antrenmanları da yapılacak.
Üç gün sürecek kampa, 12 DABO’nun aktif olduğu 24 ilden sporcular ve antrenörler katılacak.
Konu hakkında bilgiler veren İl Temsilcisi ve Afyonkarahisar 12 DABO Antrenörü Feyzullah Demirkale, “Eskişehir’de yapılacak kampa TBF tarafından 1 antrenör ve 6 sporcumuz davet edildi. Antrenör olarak ben Federasyon tarafından kampta görevlendirildim. Oyuncular ise Eda Çangal, Ahmet Arda Duman, Etem Kapukıran, İsmail Koçkan, Emirhan Özoğlu ve Hasan Ali Kavak davet edildi. Bu kampta hem fiziksel ölçümler, temel teknik ve bireysel çalışmalar yapılarak sporcularımızın gelişimini sağlamaktır.” dedi.

Bakmadan Geçme