AFYOK: Adana deplasman organizasyonu iptal

Manisa Soma'da kömür madeninde meydana gelen faciada hayatını kaybeden işçilerin acısını paylaştıklarını belirten AFYOK üyeleri Afyon Belediyesporlu basketbolcuları desteklemek için planladıkları Adana gezisini iptal ettiler Afyonkarahisar taraftar grubu AFYOK, Adana'da oynanan 3'üncü Lig Final etabında mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımını desteklemek için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'dan araç istemişti. Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybedenlerin anısına [&hellip]

AFYOK: Adana deplasman organizasyonu iptal

Manisa Soma’da kömür madeninde meydana gelen faciada hayatını kaybeden işçilerin acısını paylaştıklarını belirten AFYOK üyeleri Afyon Belediyesporlu basketbolcuları desteklemek için planladıkları Adana gezisini iptal ettiler

Afyonkarahisar taraftar grubu AFYOK, Adana’da oynanan 3’üncü Lig Final etabında mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımını desteklemek için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’dan araç istemişti. Soma’da meydana gelen faciada hayatını kaybedenlerin anısına saygı amacıyla Adana’ya gitmeme kararı alan AFYOK üyeleri basın açıklamasında bulundu. AFYOK Grubu Basın Sözcüsü Berkay Kır grup adına yaptığı açıklamada, Soma’da yaşanan faciada, işçilerin hayatlarını kaybetmesi üzerine Adana’ya gitmelerinin doğru olmadığını düşündüklerini belirtti. Kır, “Soma’da yaşanan maden faciasında 300’ün üzerindeki işçimizin hayatını kaybetmesi nedeniyle böyle bir zamanda Adana’ya gitmenin uygun olmayacağı görüşünü bütün Afyon taraftarına ve halkına bildiririz” dedi.
ÇOBAN’A TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın otobüs ve yardım konusundaki iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirten Kır, “Sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a bizlere otobüs ve yardım konusundaki iyi niyetlerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.
OYUNCULARA DA MESAJ VAR
Adana’da 2’nci lige çıkmak için mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbolcularına da seslenen Kır, “Sporcularımıza ve Teknik Heyetimize başarılar dileriz. Elinizi yüreğinize koyun, biz oradayız ve yanınızdayız. Yüreğinizle oynayın çocuklar” ifadesini kullandı.
BAŞSAĞLIĞI
DİLEDİLER
AFYOK Grubu Soma’da yaşanan faciada hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi. Kır, “Hepimizin başı sağ olsun. Allah bu faciada hayatını kaybeden ağabeylerimizin, kardeşlerimizin ailelerine ve yakınlarına sabır versin. Yüreğimiz kömür karasıdır” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme