AFYAŞAD'dan Kocatepe'ye ziyaret

AFYAŞAD Derneği Başkanı Muharrem Günay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ett

Haber

Afyonkarahisar Yazarlar ve Şairler Derneği (AFYAŞAD) Başkanı Muharrem Günay, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri; Nilgün Seçen, Raziye Demiralay Çelep, Ahmet Şahintepe, İhsan Akbay Bayramoğlu, Nuriye Kocausta, Ahmet Önder, Ali Rıza Çağlar ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Kocatepe Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın ile görüşen heyet, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
“VEFA GECESİ DÜZENLEYECEĞİZ”
Afyonkarahisar Türk Anneler Derneği Onursal Başkanı Seviye Özsoy adına vefa gecesi düzenlemeyi planladıklarını belirten Günay, “AFYAŞAD 2 yıl önce kurulmuş bir dernek olmasına rağmen 7’nin üzerinde kitap yayınladı. Yüzlerce Milli Mücadele semineri verdik. Şiir, kompozisyon yarışmaları düzenledik. Afyonkarahisar’da ilk defa Kadınana paneli düzenledik. 63 hanımefendiye Kadınana plaketi verdik. Eylül ayında; Hasan Basri Sultan’ı anma etkinlikleri düzenledik. İrfan Ünver Nasrattınoğlu için vefa gecesi düzenledik ve Karaca Ahmet Sultan’ı anma etkinliklerine katıldık. AFYAŞAD’ın kuruluş amacı; milli, insani, ahlaki ve manevi değerleri benimsemiş çok okuyan ve çok yazan nesiller yetiştirmek, yeni şair ve yazarların yetişmesine katkı sağlamak. Türk kültürüne, Türk tarihine katkı vermekti. Bizler bu amaçla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Çok uyumlu bir ekibimiz var.” diye konuştu.
AFYAŞAD Derneği Yönetim Kurulu üyesi Nilgün Seçen, Kocatepe Gazetesi mensuplarını çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Afyonkarahisar için çok önemli bir yere sahipsiniz. Sesimizi duyuyorsunuz. Halka hizmeti şiar edinmiş bir düstur ile hareket ediyorsunuz. Tüm ekibinizi yürekten kutluyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme