• Haberler
  • Spor
  • AFTADER'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AFTADER'den Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Yeni kurulan ve faaliyetlerine başlayan Afyonspor Taraftarlar Derneği yaptığı Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Hakan Türkmen'in yanı sıra Dernek Yöneticileri Lokman Çınar, Mehmet Güzel, Hakan Çınar ve Abdullah Köken katıldı.Ziyarette Başkan Çoban, geçtiğimiz aylarda ilimizde kurulan Afyonspor Taraftarlar Derneği'ne faaliyetlerinde başarılar diledi.Dernek Başkanı Hakan Türkmen ise Başkan [&hellip]

Yeni kurulan ve faaliyetlerine başlayan Afyonspor Taraftarlar Derneği yaptığı Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Ziyarete Dernek Başkanı Hakan Türkmen’in yanı sıra Dernek Yöneticileri Lokman Çınar, Mehmet Güzel, Hakan Çınar ve Abdullah Köken katıldı.
Ziyarette Başkan Çoban, geçtiğimiz aylarda ilimizde kurulan Afyonspor Taraftarlar Derneği’ne faaliyetlerinde başarılar diledi.
Dernek Başkanı Hakan Türkmen ise Başkan Çoban’a yeni sezonla birlikte yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Türkmen;  “Futbol takımımızın 2. Lig’de olması bizlere gurur veriyor. İnşallah bu sezon 1. Lige çıkarak tüm Türkiye’ye Afyonkarahisar’ın adını duyurmayı başarırız. Biz taraftarlar olarak elimizden gelen gayreti göstererek takımımıza destek olacağız” dedi.

Bakmadan Geçme