• Haberler
  • Spor
  • AFTADER Jetleri ağırladı – Kocatepe Gazetesi

AFTADER Jetleri ağırladı – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'un İnegölspor ile oynayacağı maçtan önce takıma moral için takımı dernek binasına davet eden Afyonspor Taraftarlar Derneği, oyunculara, teknik heyete ve yönetim kuruluna ikramlarda bulundu. Dernek binasına tam kadro gelen Jetlere, pasta kestiren AFTADER Üyeleri sonrasında ikramlara devam etti. AFTADER üyeleri takım oyuncularına sonuna kadar destek olacaklarını [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’un İnegölspor ile oynayacağı maçtan önce takıma moral için takımı dernek binasına davet eden Afyonspor Taraftarlar Derneği, oyunculara, teknik heyete ve yönetim kuruluna ikramlarda bulundu. Dernek binasına tam kadro gelen Jetlere, pasta kestiren AFTADER Üyeleri sonrasında ikramlara devam etti. AFTADER üyeleri takım oyuncularına sonuna kadar destek olacaklarını aktardı, oyuncular ise 7 maçtan 7 galibiyet alacaklarını söyledi.
AFTADER’E TEŞEKKÜR
Takımı davet ederek ikramda bulanan AFTADER’e teşekkür eden AFJET Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik, “AFTADER binası gayet güzel olmuş elinize sağlık. Yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Bizler Afyonkarahisar’ın başarısı için sahada elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden istediğimiz de tribünlerdeki yerinizi korumanız ve bizlere sonuna kadar destek olmanız. Bizlerin sizden istediği sadece manevi destek. Bu nazik davetinizden dolayı da sizlere sonsuz teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme