'AFSÜ’yü ileri taşımak için çalışıyoruz'

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 2021-2022 akademik yılı öğrenci buluşmaları kapsamında AFSÜ Tıp Fakültesinde, öğrencilerle bir araya geldi   Zafer Sağlık Külliyesi Mavi Salonda yaklaşık iki buçuk saat süren etkinlikte öğrenciler, beklentilerini ve önerilerini Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile paylaştı. Toplantıda AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, AFSÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları [&hellip]

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, 2021-2022 akademik yılı öğrenci buluşmaları kapsamında AFSÜ Tıp Fakültesinde, öğrencilerle bir araya geldi

Zafer Sağlık Külliyesi Mavi Salonda yaklaşık iki buçuk saat süren etkinlikte öğrenciler, beklentilerini ve önerilerini Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile paylaştı. Toplantıda AFSÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, AFSÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tolga Ertekin ve Doç. Dr. Çiğdem Özer Gökaslan ile AFSÜ Genel Sekreteri Kutay Erşen de hazır bulundu.
“AFSÜ’YÜ İLERİ TAŞIMAK
İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Üniversitede yürütülen çalışmalar hakkında ana hatlarıyla bilgilendirmede bulunan Okumuş, “Belirlenen stratejik hedefler doğrultusunda AFSÜ’yü ileri taşımak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Üniversite olmak maddi altyapının yanı sıra belirli bir entelektüel birikim ve vizyonu hayata geçirmeyi de gerektirmektedir. Kaliteyi ve üstün standartları yakalamak adına atılan adımlar ancak zaman içinde meyvesini verecektir.” dedi. Katılımcıların talep, öneri ve eleştirilerinin not alındığı toplantıda Okumuş, en kısa sürede geri dönüş ve düzeltme işlemlerinin yapılacağını söyleyerek ilgili birimlere talimatlar verdi. Okumuş, AFSÜ’nün daha iyi bir konuma gelerek sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için yönetim olarak büyük gayret sarf ettiklerini ve yaptıkları her çalışmanın merkezinde mutlaka öğrencilerin yer aldığının altını çizdi.
“YEREL PAYDAŞLARLA İLETİŞİM SÜRÜYOR”
AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş şunları kaydetti: “Çalışmalarımızın üniversitemizin iç paydaşları tarafından nasıl algılandığını önemsiyoruz. Öğrencilerimizin karşılaştığı sorunların çözümü için şehrimizle ilgili boyutları konusunda üniversitemizin yerel paydaşları olan valilik, belediye ve ilgili kurumlarla yakın iletişimde halindeyiz.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme