Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’nün Yıldızı Parlıyor

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Üniversite’nin her geçen yıl başarılarını artırdığını belirtti

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde Kurban Bayramı sonrası bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene, AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Aslan, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi ve yöneticileri ile daire başkanları, akademisyenler ve idari personel katıldı.

AFSÜ’nün Yıldızı Parlıyor

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Okumuş, “Tematik nitelikte butik bir üniversite olmanın avantajını yaşıyoruz. Diğer pek çok üniversiteye göre aile ortamını andıran kardeşliğimizi, iş birliğimizi bundan sonra da sürdürdüğümüzde daha güzel gelişmeler yaşayacağımıza inanıyorum. Uluslararası yükseköğretim derecelendirme sonuçlarının da ortaya koyduğu gibi eğitim hizmeti, finansal istikrar ve akademik faaliyetlerin yanı sıra sağlık hizmeti sunumu açısından da Türkiye özelinde ortalamanın hayli üzerinde bir başarı düzeyinde bulunuyoruz. Bu açıdan ben, bütün akademik ve idari personelimize AFSÜ ailesinin mensubu oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

AFSÜ’nün Yıldızı Parlıyor

REKTÖR OKUMUŞ’TAN FİLİSTİN VURGUSU

Konuşmasında mazlum halkların durumuna da yer veren Okumuş, “Maalesef dünyanın birçok yerinde başını sokacak evi, yurdu olmayan; bir damla temiz suya, bir lokma ekmeğe ihtiyacı olan; çadırda yaşamasına rağmen tepesine bombalar yağan mazlum halklar var. Bunların başında da şu anda kardeş Filistin halkı geliyor. Rabbim inşallah bir sonraki bayrama kadar bu soykırımın sona ermesini; Filistinlilerin de sevdikleriyle beraber, mutlu ve huzurlu bir şekilde kendi yurtlarında, kendi yuvalarından bayramlarını eda etmesini nasip etsin” ifadelerini kullandı.