• Haberler
  • Eğitim
  • AFSÜ’lü akademisyenler tıp dünyasına bir eser daha kazandırdı

AFSÜ’lü akademisyenler tıp dünyasına bir eser daha kazandırdı

AFSÜ Öğretim Üyelerinin “Çocukluk Çağı Yaralanmalarına Multidisipliner Yaklaşım” kitabı yayınlandı   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi, Çocuk Cerrahı Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer ile AFSÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri Konya'nın editörlüğünü üstlendiği 'Çocukluk Çağı Yaralanmalarına Multidisipliner Yaklaşım' başlıklı kitap, İstanbul [&hellip]

AFSÜ Öğretim Üyelerinin “Çocukluk Çağı Yaralanmalarına Multidisipliner Yaklaşım” kitabı yayınlandı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi, Çocuk Cerrahı Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer ile AFSÜ Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Nuri Konya’nın editörlüğünü üstlendiği “Çocukluk Çağı Yaralanmalarına Multidisipliner Yaklaşım” başlıklı kitap, İstanbul Tıp Kitabevleri etiketiyle raflarda yerini aldı.
Pratisyen hekimlerin, travma ile ilgilenen branşlardaki asistan hekimlerin ve genç uzman hekimlerin tanı ve tedavi kararına yol göstermek, kısa ve öz bilgiye ulaşmalarını sağlamak amacıyla hazırlanan 422 sayfalık çalışmada, AFSÜ’de ve çeşitli üniversitelerde görevli 54 akademisyenin imzası bulunuyor.
Disiplinler arası bir anlayışı yansıtan kitapta, Ortopedi ve Travmatoloji ile Çocuk Cerrahisi yanında Çocuk Yoğun Bakım, Anestezi ve Reanimasyon, Acil Tıp, Radyoloji, Kardiyoloji, Çocuk Psikiyatri, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Genel Cerrahi, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanları travma konusundaki bilgi, beceri ve deneyimlerini paylaştı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme