Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ’de uzaktan eğitim dersleri ve uzmanlık tez savunmaları devam ediyor

Koronavirüs salgını sürecinde de

Koronavirüs salgını sürecinde de akademik çalışmaların kesintisiz devam ettiği AFSÜ’de, eğitim ve öğretim çalışmaları internet üzerinden sürdürülüyor.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Tıp Fakültesinin 22 uzmanlık asistanı, Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nazlı Şensoy’un verdiği derse, uzaktan eşzamanlı olarak katıldı. Aynı fakültenin 5. Sınıf öğrencilerine yönelik Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Dersi de Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Neşe Demirtürk tarafından canlı çevrim içi olarak verildi. Bu derste Covid-19 Pandemisi güncel veriler ışığında farklı yönlerden ele alındı.
TEZ SAVUNMALARI DA ÇEVRİM İÇİ CANLI YAPILDI
Araştırma görevlilerimizin uzmanlık tez savunmaları da devam ediyor. Bu kapsamda AFSÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Zeliha Alagöz Ekti, “Aile Sağlığı Merkezine Kayıtlı Kişilerin Sağlık Okuryazarlığı Düzeyinin Genel Sağlık Taramaları ve Sağlık Algısı Üzerine Etkisinin Değerlendirilmesi” başlıklı tezini savundu. Çevrim içi canlı yapılan savunma jürisinde Doç. Dr. Nazlı Şensoy, Prof. Dr. Neşe Demirtürk ve Uşak Üniversitesi Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Utku Eser yer aldı.
Aynı biçimde yapılan bir diğer tez savunmasında ise AFSÜ Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Selviye Ünver, “Aile Sağlığı Merkezine Kayıtlı Tip II Diyabetus Mellitus Hastalarının Diyabet ve Sağlık Okuryazarlığı Düzeyinin Değerlendirilmesi” başlıklı tezini savundu. Bu tez savunmasının jürisine Doç. Dr. Nazlı Şensoy, AFSÜ Tıp Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Kadriye Avcı ve Dr. Öğretim Üyesi Utku Eser katıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti