AFSÜ'de randevusuz hasta kabul edilmiyor

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden (AFSÜ) yapılan açıklamada, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde acil durumlar dışında randevusuz hastaların kabul edilemediği bildirdildi. AFSÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “COVID-19 pandemisinde normalleşme döneminde, 1 Haziran 2020 itibariyle polikliniklerde hasta kabulüne başlanan AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde muayeneler, sitemiz (AFSÜ e-Randevu) ve telefonla randevu sistemimiz (0272 606 02 72) [&hellip]

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden (AFSÜ) yapılan açıklamada, AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde acil durumlar dışında randevusuz hastaların kabul edilemediği bildirdildi.

AFSÜ Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “COVID-19 pandemisinde normalleşme döneminde, 1 Haziran 2020 itibariyle polikliniklerde hasta kabulüne başlanan AFSÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde muayeneler, sitemiz (AFSÜ e-Randevu) ve telefonla randevu sistemimiz (0272 606 02 72) üzerinden alınan randevulara istinaden yapılmaktadır. Acil durumlar dışında randevusuz hastaların kabul edilemediği Merkezimizde, randevularda istenilen hekim seçilerek ücretli özel muayene hizmeti de alınabilmektedir. AFSÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinde hasta kabulü, Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan “COVID-19 Pandemisinde Normalleşme Döneminde Sağlık Kurumlarında Çalışma Rehberi” kapsamında acil ve zorunlu tedavi gereksinimi olan hastalarla sınırlıdır. Pandemi sürecinde, T.C. Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu ve yetkili diğer kamu kurumlarından gelen talimatlar, öneriler ve alınan önlemler doğrultusunda AFSÜ’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi almak için AFSÜ Yeni Koronavirüs (Covid-19) Salgını Bilgilendirme Sayfasını ziyaret edebilirsiniz.” denildi.

Bakmadan Geçme