AFSÜ’de “Kariyer Günleri” etkinliği sürüyor

AFSÜ Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliğinde 'Hedef Belirleme ve Planlama Yapma' konuşuldu   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, Yaşam Koçu Ayşin Bujur, iş hayatında ve gündelik yaşamda gelişim konusundaki önerilerini paylaştı. Sohbet havasında geçen etkinlikte kişisel ve mesleki deneyimlerini katılımcılarla paylaşan [&hellip]

AFSÜ Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliğinde “Hedef Belirleme ve Planlama Yapma” konuşuldu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Genç Kızılay Öğrenci Topluluğu tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, Yaşam Koçu Ayşin Bujur, iş hayatında ve gündelik yaşamda gelişim konusundaki önerilerini paylaştı.
Sohbet havasında geçen etkinlikte kişisel ve mesleki deneyimlerini katılımcılarla paylaşan Bujur, anlatımını fotoğraflar ve videolar üzerinden verdiği örnekler ile zenginleştirdi. Bireyin hayatını anlamlı kılacak hedefler belirlemesi ve bu hedeflere ulaşmak için çabalamaktan vazgeçmemesi gerektiğini vurgulayan Bujur, “Hedefsiz insan, rotasız gemiye benzer.” dedi. Olumsuz durumlar ve engeller karşısında direnç göstermeyi becermenin, karakter gelişimindeki önemine dikkat çekilen etkinlik soru-cevap bölümü ile sona erdi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme