• Haberler
  • Eğitim
  • AFSÜ'de kadrosu yükselen öğretim üyeleri cübbelerini giydi

AFSÜ'de kadrosu yükselen öğretim üyeleri cübbelerini giydi

Profesörlük ve doçentlik unvanı alarak AFSÜ Yönetim Kurulu kararıyla kadro atamaları yapılan öğretim üyeleri törenle cübbelerini giydi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un katıldığı törenle kadrosu yükselen öğretim üyeleri cübbelerini giydi. Tıp, Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) ve Eczacılık Fakültelerinde ataması yapılan 13 öğretim üyesinin cübbe giyme törenine; AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Âdem Aslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Becit, SBF Dekanı Prof. Dr. Tolga Ertekin, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil ve Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Keleş ve AFSÜ Genel Sekreteri Kutay Erşen katıldılar.
Törende konuşan AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, akademisyenlerin mesleki gelişimlerinde dönüm noktası olan unvan alma sürecinin son derece meşakkatli olduğuna dikkat çekti. Okumuş, “Öğretim üyeleri özel hayatlarının pek çok alanından feragat ederek ve üretkenliklerini ortaya koyarak konumlarını elde ediyorlar. Bugün cübbelerini giyen arkadaşlarımızı yürekten tebrik ederken emekleri ve çalışmalarından dolayı onları kutluyor, yeni unvanlarının kendilerine ve AFSÜ’ye hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Esra Koyuncu, Anatomi; Ayhan Pektaş, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları; Abdulkadir Bucak ve Fatih Çelenk, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalında Profesör; Semiha Orhan, İç Hastalıkları; Çağrı Turan, Dermatoloji; Ayşe Ertekin, Acil Tıp; Ahmet Üzer ve Betül Kurtses Gürsoy ise Psikiyatri Anabilim Dalında doçent kadrosuna atandılar. SBF öğretim üyeleri Yeliz Ciğerci, Cerrahi Hastalıklar Hemşireliği; Emel Taşvuran Horata Ortopedik Fizyoterapi ve Merih Şimşek, Toplu Beslenme Sistemleri Anabilim Dalında; Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Gamze Göger ise Farmakognozi Anabilim Dalında doçent kadrosuna atandılar.

Bakmadan Geçme