AFSÜ’de görev değişimi

AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Tolga Ertekin atandı   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş'un makamındaki devir teslim töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar vekâleten yürüttüğü Sağlık Bilimleri Fakültesindeki görevini, Prof. Dr. Tolga Ertekin'e devretti. Törende AFSÜ Genel Sekreter Vekili Öğretim Görevlisi Ziya Kutay Erşen de hazır bulundu. [&hellip]

AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Tolga Ertekin atandı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş’un makamındaki devir teslim töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar vekâleten yürüttüğü Sağlık Bilimleri Fakültesindeki görevini, Prof. Dr. Tolga Ertekin’e devretti. Törende AFSÜ Genel Sekreter Vekili Öğretim Görevlisi Ziya Kutay Erşen de hazır bulundu.
Rektör Prof. Dr. Okumuş, Rektör Yardımcısı olarak birlikte çalışmaya devam etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ettiği Prof. Dr. Ümit Dündar’a Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlığını vekâleten yürüttüğü dönemde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve Prof. Dr. Ertekin’e de yeni görevinde başarılar diledi.
Prof. Dr. Ertekin ise şöyle konuştu: “Dekanlık görevine atayarak şahsıma göstermiş olduğu güvenden dolayı rektörümüze müteşekkirim. Rektör yardımcımız Prof. Dr. Ümit Dündar hocamıza da fakültemizdeki hizmetleri için teşekkür ederim. Fakültemizi, hocamızın getirdiği yerden akademik ve idari personelimizle beraberlik içinde, hem akademik hem de bilimsel anlamda daha iyi yerlere getirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.”

Bakmadan Geçme