AFSÜ’de çocuk cerrahisi konuşuldu

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Tıp Öğrencileri Kariyer Sohbetinde çocuk cerrahisi konuşuldu   Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Erbuğ Keskin, 'Anneme Cerrah Olduğumu Söylemeyin' başlıklı etkinlikte AFSÜ'lü genç doktor adayları ve akademisyenlerle buluştu. AFSÜ Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından düzenlenen online etkinliğe çok sayıda öğrenci ve öğretim üyesi katıldı. İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Çocuk [&hellip]

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Tıp Öğrencileri Kariyer Sohbetinde çocuk cerrahisi konuşuldu

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Erbuğ Keskin, “Anneme Cerrah Olduğumu Söylemeyin” başlıklı etkinlikte AFSÜ’lü genç doktor adayları ve akademisyenlerle buluştu. AFSÜ Türk Tıp Öğrencileri Birliği tarafından düzenlenen online etkinliğe çok sayıda öğrenci ve öğretim üyesi katıldı.
İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Keskin, kişisel gözlemlerinden ve mesleki tecrübelerinden yola çıkarak edindiği deneyimleri AFSÜ’lülerle paylaştı.
Etkinlikte çocuk cerrahisi ile ilgili merak edilen soruları cevaplayan Prof. Dr. Keskin, bu uzmanlık alanını seçmesinde etkili olan faktörleri açıkladı. Çocuk cerrahisinin çalışma koşullarının ağır olsa da manevi tatminin yüksek bir branş olduğunu belirten Prof. Dr. Keskin, bu alanda kariyer yapmayı planlayan tabiplerin sorumluluktan kaçmaması gerektiğinin altını çizdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme