Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ yöneticileri ADIM Üniversiteleri toplantısına katıldı

AFSÜ yöneticileri ADIM  Üniversiteleri toplantısına katıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) yöneticileri Balıkesir, Bandırma’da düzenlenen ADIM Üniversiteleri toplantısına katıldı

 

Eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, bilimsel, teknik, sosyal ve kültürel etkinliklerde işbirliği ve ortak girişimlerde bulunmak üzere 2001’de kurulan ADIM Üniversiteleri Birliğinin bu yılki 1. Grup İdari Birimler toplantısı, üye 16 üniversiteden yöneticilerin katılımıyla Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde Grand Asya Hotel’de gerçekleştirildi.
Üniversitelerin genel işleyişleri ile karşılaşılan sorunların ve çözüm yollarının ele alındığı toplantıda AFSÜ’yü, Genel Sekreter Yardımcısı Yakup Saban, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Yıldırım ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ali Özsoy temsil etti.
Toplantıya, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rifat Edizkan, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Gümüş, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yıldız Bolat ve Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan da katılım gösterdi.
Açılış konuşmalarının ardından katılımcıların gruplar hâlinde bir araya gelerek gündem maddeleri hakkında istişare ettiği toplantıda, yapılan değerlendirmelerle ortak sorunların çözümüne yönelik kararlar alındı.