• Haberler
  • Genel
  • AFSÜ Taşıt Filosuna Son Model Minibüs Eklendi

AFSÜ Taşıt Filosuna Son Model Minibüs Eklendi

AFSÜ taşıt filosuna 15+1 kişilik son model bir minibüs eklendi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) il içi ve dışı akademik, mesleki ve sosyal etkinliklere ulaşımında AFSÜ mensuplarının yararlanması için Mercedes-Benz Sprinter minibüs, kullanıma sunuldu.

AFSÜ İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Yücel Güllü, yeni minibüsün üniversiteye uzun yıllar hizmet vermesini beklediklerini belirtti. Güllü, “Kurumumuzun ihtiyaçları ve imkânları doğrultusunda güvenli, konforlu ve ekonomik özellikleri olan taşıtlar ile araç parkımızı geliştirmeye devam edeceğiz.

AFSÜ Taşıt Filosuna Son Model Minibüs Eklendi

Üniversitemize hayırlı olsun. Yeni aracın led, ön ve arka farları, 270 derece açılabilen bagaj kapıları, ısıtmalı ve ayarlanabilir yan aynaları ve viraj aydınlatmalı sis lambalarıyla öne çıkan minibüsün, multimedya sistemi, yolcu bölümündeki USB şarj bağlantısıyla, cep telefonu koyma bölümü, 360 derece kameralı park paketi ve geri sürüş kamerası bulunuyor.

Yağmur tipi silecek sistemi, orijinal sıkışmayı önleyici elektrikli kapısı güvenliği artırıyor. Hız sabitleyicisi, ön klima, yolcu bölümü klima sistemi ve tavan kontrol paneli özellikleri de uzun mesafe seyahatlerde konforu artırıyor.” dedi.

Bakmadan Geçme