AFSÜ öğrencilerine TÜBİTAK'tan destek

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Öğrencilerinin araştırma projeleri TÜBİTAK'tan destek almaya hak kazandı   Gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam eden AFSÜ'nün akademik kadrosu ve öğrencileri, proje geliştirmeye pandemi döneminde de ara vermeden devam ediyor. AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) öğrencilerinin iki projesi, Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik [&hellip]

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Öğrencilerinin araştırma projeleri TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı

Gerçekleştirdiği çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam eden AFSÜ’nün akademik kadrosu ve öğrencileri, proje geliştirmeye pandemi döneminde de ara vermeden devam ediyor. AFSÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) öğrencilerinin iki projesi, Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) desteği almaya hak kazandı.
Öğrencilerin yine AFSÜ öğrencileri ile birlikte yürüteceği iki proje, üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırmaya teşvik etmeyi amaçlayan TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2020 yılı 2. Dönemi için destek aldı.
Destek kapsamında AFSÜ SBF Sağlık Yönetimi Bölümü 3. Sınıf öğrencileri Sultan Demir ve İmran Coşkun, “Üniversite Öğrencilerinin e-Sağlık Okuryazarlık Düzeyi ve Çevrimiçi Sağlık Bilgisi Arama Davranışları Üzerine Bir Araştırma: AFSÜ SBF Örneği” başlıklı projelerini Dr. Öğretim Üyesi İsa Gül’ün danışmanlığında tamamlayacak. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 4. Öğrencisi Sultan Karaman’ın “Üniversite Öğrencilerinde Fiziksel İnaktivite Üzerine Etkili Faktörlerin Belirlenmesi: AFSÜ Örneği” başlıklı projesinin danışmanlığını ise Öğretim Görevlisi Dr. Yunus Emre Kundakçı üstleniyor.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme