AFSÜ öğrencileri ayda bir kere menü belirleyecek

AFSÜ öğrencileri tarafından ayda bir kez yemekhane menüsünü belirlenecek   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada 'Yemek Menüsünü Sen Belirle' anketine öğrencilerin büyük katılım gösterdiği belirtildi. Açıklamada 'Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından başlatılan ve öğrencilerimizin büyük katılım gösterdiği anket sonrası 21 Aralık 2022 Çarşamba günü [&hellip]

AFSÜ öğrencileri tarafından ayda bir kez yemekhane menüsünü belirlenecek

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada “Yemek Menüsünü Sen Belirle” anketine öğrencilerin büyük katılım gösterdiği belirtildi.
Açıklamada; “Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından başlatılan ve öğrencilerimizin büyük katılım gösterdiği anket sonrası 21 Aralık 2022 Çarşamba günü öğle yemeği menüsü şehriye çorbası, tavuk-döner-salata, ayran ve klburabastı olarak belirlendi. Öğrencilerimizin oylarıyla 5 farklı menü seçeneği arasından belirlenen bu menü, 21 Aralık Çarşamba günü öğle yemeğinde servis edilecek. Akademik yıl boyunca devam edecek uygulama ile her ayın bir günü yemekhane menüsü öğrenciler tarafından belirlenecek. Öğrencilerimiz, ‘Yemek Menüsünü Sen Belirle’ anketine AFSÜ’nün kurumsal sosyal medya hesaplarından paylaşılan duyurular ile katılabilecek.” denildi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme