Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ Hastanesi Rus turizm heyetini ağırladı

AFSÜ Hastanesi Rus turizm heyetini ağırladı

Afyonkarahisar’ın turizm potansiyelini incelemek üzere kente davet edilen Rus heyeti, AFSÜ Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer ve Başmüdür Hatip Aydın’dan AFSÜ’nün sunduğu sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı

 

Zafer Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği, Zafer Kalkınma Ajansı ve Türk Hava Yolları’nın davetlisi olarak Afyonkarahisar’a gelen ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi’nde incelemelerde bulunan Rusya Uluslararası İşbirliği Derneği Başkan Vekili Marina Korosteleva ve beraberindeki Chernykh Oxana, Nikonova Liliana, Korovina Elena, Valiullina Svetlana ve Timur Abibullaev’e incelemelerinde AFSÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hilal Yeşil, Biyofizik Anabilimdalı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yonca Yahşi Çelen ve Uzm. Fzt. Murat Büyükbosna eşlik etti.
Rusya merkezli turizmle ilgili kurumlara Afyonkarahisar’ı tanıtmak yapmak amacıyla düzenlenen geziye katılan ziyaretçilere, AFSÜ’de sunulan üst düzey sağlık hizmetleri konusunda açıklamalarda bulunan hastane yetkilileri, termal sağlık turizmi konusunda ihtisaslaşmak için adımlar atan AFSÜ’nün Türkiye’nin fizik-tedavi ve rehabilitasyon alanında en gelişmiş merkezlerinden biri olarak Rusya vatandaşlarına da hizmet vermeye hazır olduğunu ifade etti.
Misafirperverliğinden dolayı AFSÜ yetkililerine teşekkür eden Rusya Uluslararası İşbirliği Derneği Başkan Vekili Marina Korosteleva ise Afyonkarahisar’ı Rusya’da tanıtarak daha çok kişinin şehri ziyaret etmesine aracılık edeceklerini belirterek iki ülke arasındaki işbirliğini çeşitli alanlarda daha da geliştirmek istediklerini söyledi.