AFSÜ Eczacılık Öğrencileri Seminere Katıldı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Türkiye Teknoloji Takımı Bilgilendirme seminerine katıldı.

Eczacılık Fakültesi öğrencileri Türkiye Teknoloji Takımı’nın çalışmaları hakkında bilgilendirme seminerine katıldı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Afyonkarahisar İl Sorumlusu Betül Can tarafından verilen seminerde öğrenciler, T3 Vakfının “Teknofest”, “Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Hamlesi Burs Programı” ve “T3 AI” hakkında bilgi edindiler.

AFSÜ Eczacılık Öğrencileri Seminere Katıldı

AFSÜ öğrencilerinin Teknofest yarışmalarına “Sağlıkta Yapay Zekâ” alanında başvurabileceklerini söyleyen Can, T3 Vakfının burs programları arasında yer alan ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin de başvurabileceği “eğitim destek” ve “sen geleceksin” burs programlarını tanıtarak “eğitmen mentör” ve “yükselen yıldız” burs programları hakkında da açıklamalarda bulundu. Son olarak T3 Vakfının yeni yerli ve milli yapay zekâ projesi olan “T3 AI” konusunda bilgiler aktaran Can, AFSÜ öğrencilerinin Bu alanda gönüllü olarak destek olabileceklerini sözlerin ekledi.

Bakmadan Geçme