Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSÜ Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavında 8. Oldu

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi (DHF), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yayınlanan Mezun Başarı Atlası sistemi değerlendirmesine göre Diş Hekimliğinde Uzmanlık Sınavı (DUS) başarı sıralamasında, Türkiye ve KKTC’de eğitim veren 91 devlet ve vakıf üniversitesi arasında 8. sırada yer aldı.

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesinin, (AFSÜ) güçlü akademik kadrosu ve teknik altyapısı ile önemli atılımlara imza attığı vurgulanıyor. 2018-2019 Akademik Yılında ilk öğrencilerini kabul eden ve geçtiğimiz sene ilk mezunlarını veren AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi, DUS başarısı ile dikkat çekti.

AFSÜ Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavında 8. Oldu

“AFSÜ DHF OLARAK AFYON’A DEĞER KATIYORUZ”

Türkiye ve KKTC’deki diş hekimliği fakültesi mezunlarının girdiği DUS’ta, AFSÜ DHF mezunları, 52,68472 puanla sekizinci sırada yer aldı. Devlet ve vakıf üniversitelerinin tamamı arasında, ikinci mezunlarını verdiği yıl ilk ona giren AFSÜ DHF mezunlarının, üniversitede verilen nitelikli eğitimin karşılığını başarıları ile kanıtladığı ifade ediliyor. AFSÜ DHF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sinan Evcil, fakültelerinin başarısının tesadüfi olmadığını belirterek bu gurur tablosunda katkısı olan bütün AFSÜ mensuplarına teşekkür etti. Evcil, şunları kaydetti: “Hedeflerine ulaşmak için öğrenci ve akademisyenlerine fiziki ve beşeri imkânları olabildiğince sunan genç üniversitemizin dinamik bir fakültesiyiz. Eğitimde çağımızın güncel yaklaşımlarını benimseyerek gelişmeyi amaçlıyoruz. Hem eğitimde, hem sağlık hizmeti sunumunda Afyonkarahisar’a değer katıyoruz. Kendini sürekli yenileyen bir sistem üzerinde giden, hem personelimizin hem de öğrencilerimizin samimi, iyi niyetli, başarı ve memnuniyet odaklı olarak çalışmalarını sağlayan bir fakülte olmayı sürdürdüğümüz ölçüde başarılarımızın kalıcı olacağına inanıyorum.”

AFSÜ Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavında 8. Oldu

“BAŞARI EKİP RUHU VE ÜSTÜN TEMPO İLE ELDE EDİLDİ”

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, AFSÜ ailesi olarak Diş Hekimliği Fakültesi mezunlarının başarısı ile gurur duyduklarını ifade etti. Rektör Okumuş, şu ifadelere yer verdi: “Bu başarı, akademik ve idari kadromuzun ekip ruhuyla yıllardır sergilediği üstün temponun ve üniversitemizin stratejik vizyonunun sonucunda geldi. Öğrencilerimizin gayretleri, hocalarımızın özverisi ve AFSÜ’nün sunduğu imkânlarla birleşince ortaya böyle göğsümüzü kabartan bir sonuç çıktı. Diş Hekimliği Fakültemizin başarısından ötürü kıymetli hocalarımızı ve değerli mezunlarımızı kutluyorum.”