AFSÜ'den Paydaş Kuruluşlara Ziyaret

AFSÜ Teknoloji Transfer Ofisi yetkilileri ATSO'ya ve Zafer Kalkınma Ajansı İl Koordinatörlüğü yetkililerini ziyaret etti.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Teknoloji Transfer Ofisinin (TTO) yürüttüğü ve planladığı çalışmalara ilişkin paydaş kurumları bilgilendirmek, farkındalığı artırmak ve ortak projeler için ön hazırlık amacıyla yapılan görüşmeler devam ediyor. 

AFSÜ'den Paydaş Kuruluşlara Ziyaret

AFSÜ TTO Koordinatörü Öğretim Görevlisi Emre Semiz ile Koordinatör Yardımcısı Öğretim Görevlisi Sevim Aydoğan, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

AFSÜ'den Paydaş Kuruluşlara Ziyaret

ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, İş Geliştirme Birimi Uzmanı Muhammed Ali Yavuz ve H. Buğra Görkaş ile görüşme gerçekleştiren Öğretim Görevlisi Emre Semiz ve Öğretim Görevlisi Sevim Aydoğan, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Koordinatörlüğü, Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Köprücüoğlu ve Yatırım Destek Uzmanı İbrahim Altıntaş ile de bir araya geldi. Ziyaretlerde kurumsal faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme