• Haberler
  • Eğitim
  • 'AFSÜ'de Yeşil Dönüşümde Önemli Hedefler Belirledi'

'AFSÜ'de Yeşil Dönüşümde Önemli Hedefler Belirledi'

AFSÜ'de seminer veren Kurum Enerji Yöneticisi Ali Tekindemir, AFSÜ'nün enerjide yeşil dönüşüm konusunda önemli hedefler belirlediğini söyledi.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Enerji Yönetimi Birimi tarafından “Türkiye Yüzyılında Yeşile Yolculuk” konulu semineri Kurum Enerji Yöneticisi Ali Tekindemir verdi. Seminer Tıp Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirildi.

“YEŞİL DÖNÜŞÜM TERCİH DEĞİL ZORUNLULUK”

Kurum Enerji Yöneticisi Ali Tekindemir, enerji kaynaklarının çevre üzerindeki etkilerini aza indirgeyecek şekilde kullanımı anlamına gelen yeşil dönüşüm ile doğal kaynakların korunması ve iklim değişikliğinin olumsuz etkilerinin engellenmesinin hedeflediğini kaydetti. Tekindemir, “Yeşil dönüşümü sağlamak, dünyanın karşı karşıya olduğu ve hepimizi etkileyen iklim sorunlarını göz önünde bulundurduğumuzda, üniversitemiz için de artık bir tercih değil zorunluluk hâline gelmiştir. Biz üniversitemizi mutlaka ve mutlaka bu yeşil yolculuğa doğru, zamanında ve en uygun biçimde çıkarmakta kararlıyız. Bu doğrultuda üniversite olarak yerleşkelerimizdeki enerji üretimi, iletimi ve tüketimindeki verimliliğin artırılması için çalışmalar yürütüyoruz.” ifadelerini kullandı.Seminer, soru cevap bölümü ile tamamlandı.

'AFSÜ'de Yeşil Dönüşümde Önemli Hedefler Belirledi'

Bakmadan Geçme