AFSÜ 2024 Spor Turnuvaları Tamamlandı

AFSÜ personeline yönelik düzenlenen 2024 Spor Turnuvaları tamamlandı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) personeline özel olarak düzenlenen; Satranç, bilardo, masa tenisi ve voleybol turnuvaları sona erdi. 

AFSÜ 2024 Spor Turnuvaları Tamamlandı

Akademik ve idari personelin bir araya geldiği sosyal bir ortam oluşturmak amacıyla düzenlenen Satranç turnuvası; A Blok Kütüphane Salonunda, Bilardo Turnuvası Merkezi Kafeteryada, Masa Tenisi Turnuvası A Blok Kantinde, Gençlik Spor İl Müdürlüğünün de desteğiyle Voleybol Turnuvası Çiğiltepe Spor Salonunda gerçekleştirildi. AFSÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının (SKS) organize ettiği Satranç Turnuvasına 16, Bilardo Turnuvasına 14, Masa Tenisi Turnuvasına 27 personel ve Voleybol Turnuvasına 6 takım katıldı. Beş gün süren turnuvalarda yarı final ve final karşılaşmalarının ardından her dört kategoride dereceye giren ilk üç personel ve 1 takım ödüle layık görüldü.

AFSÜ 2024 Spor Turnuvaları Tamamlandı

SKS Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, üniversitede personele yönelik turnuvalara AFSÜ çalışanlarının gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduklarını dile getirerek önümüzdeki yıl, satranç, bilardo, masa tenisi ve voleybol kategorilerinde yeni turnuvalar düzenlemeyi planladıklarını ifade etti.

Yılmaz, “Organizasyonlarımıza katılan bütün personelimize ve voleybol turnuvamıza destek sağlayan Gençlik Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyor ve dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sportmence tamamlanan ve aramızdaki yetenekleri keşfettiğimiz bir etkinliği başarıyla tamamladık. Planlamalarımız doğrultusunda daha geniş katılımlı yeni turnuvalarla personelimizi spora teşvik etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme