• Haberler
  • Genel
  • AFSİAD,'tan AKÜ'ye 'işbirliğine hazırız' ziyareti

AFSİAD,'tan AKÜ'ye 'işbirliğine hazırız' ziyareti

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (AFSİAD) Yönetim Kurulu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak'ı makamında ziyaret etti. Üniversite sanayi işbirliği ve üniversitenin gelişiminin konuşulduğu ziyarette AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, AKÜ'yle ortak çalışmalarda yer almaya hazır olduklarını söyledi Kısa süre önce yapılan AFSİAD Genel Kurul'da göreve gelen yeni yönetim üyeleri protokol ziyaretlerini [&hellip]

AFSİAD,’tan AKÜ’ye “işbirliğine hazırız” ziyareti

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (AFSİAD) Yönetim Kurulu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı makamında ziyaret etti. Üniversite sanayi işbirliği ve üniversitenin gelişiminin konuşulduğu ziyarette AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, AKÜ’yle ortak çalışmalarda yer almaya hazır olduklarını söyledi

Kısa süre önce yapılan AFSİAD Genel Kurul’da göreve gelen yeni yönetim üyeleri protokol ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ı ziyaret eden Başkan Hüseyin Şehitoğlu ve yönetim kurulunun üyeleri; üniversite sanayi işbirliği ile ilgili karşılıklı görüş alış-verişinde bulundular.
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin her geçen gün daha fazla geliştiğini söyleyen AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu, Afyonkarahisarlılar olarak bundan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. AFSİAD yönetimi olarak üniversiteyle daha yakın ilişki ve işbirliği faaliyetleri içerisinde bulunmak istediklerini belirten Şehitoğlu, ortak çalışmalarda yer almaya hazır olduklarını vurguladı.
Üniversitenin gelişimi ile ilgili AFSİAD üyelerine bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, üniversitenin fiziki gelişiminin yanı sıra hem fakülte ve bölüm hem de öğretim üyesi ve öğrenci sayılarının gelişimini arttırdı. AFSİAD yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti vurgulayan Rektör Solak, AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
AKÜ’nün üniversite-sanayi işbirliği kapsamında yürüttüğü Teknoloji Geliştirme Merkezi ve Teknopark çalışmalarıyla ilgili de detaylı bilgiler aktaran Rektör Solak, Afyonkarahisarlı sanayici ve işadamları ile Ar-Ge, ürün geliştirme ve inovatif çalışmalar noktasında her türlü işbirliğine ve önerilere açık olduklarının altını çizdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme