• Haberler
  • Gündem
  • AFSİAD'dan yargı mensuplarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AFSİAD'dan yargı mensuplarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Akif İşbilir, Kadir Sayın, Tamer Dişbudak, Kamil Ayvalı, Metin İiplikçioğlu, Abdurrahman Alp ve Hüseyin Tokman'ın Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk'i ziyaret ettiler.Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Mustafa Çelenk'in makamında yapılan ziyarette AFSİAD Başkanı Şehitoğlu Başsavcı Çelenk'e yeni görevinde başarılar diledi. Afyonkarahisar'ın diğer illere nazaran [&hellip]

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Demirel, Akif İşbilir, Kadir Sayın, Tamer Dişbudak, Kamil Ayvalı, Metin İiplikçioğlu, Abdurrahman Alp ve Hüseyin Tokman’ın Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’i ziyaret ettiler.
Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Mustafa Çelenk’in makamında yapılan ziyarette AFSİAD Başkanı Şehitoğlu Başsavcı Çelenk’e yeni görevinde başarılar diledi. Afyonkarahisar’ın diğer illere nazaran suç oranında daha sakin bir il olduğunu ifade eden Şehitoğlu AFSİAD hakkında kısa bir bilgilendirme yaparak, “Sanayici ve işadamları için yatırım konusunda en önemli kritirlerden birisi hukukun tesis edilmiş ve güvenliğin esas olmasıdır.” dedi. Başsavcı Çelenk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
AFSİAD Yönetimi daha sonra Adli Yargı Komisyon Başkanı ve 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Serdar Köken’i ziyaret ettiler. Afyonkarahisar’a kısa süre önce atanan Köken’e yeni görevinde başarılar dileyen Şehitoğlu,  “Hukuk tüm topluma mutlaka bir gün ihtiyaç olacak bir kavram. Bunun bilincindeyiz. Hukuk, adalet ve eşitlik ilkeleri ile ancak güvenilir ortam ve yatırım yapılabilir bir alan oluşturulabilir. Onun için görevinizin size ne denli ağır sorumluluk yüklediğinin bilincindeyiz. Görevinizi en iyi şekilde ifa edeceğinize inancımız tamdır. Tekrar yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu. Adli Yargı Komisyon Başkanı ve 2. ACM Başkanı Fatih Serdar Köken ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
AFSİAD heyeti daha sonra Afyonkarahisar Baro Başkanlığını ziyaret etti. Heyet, kısa süre önce Afyonkarahisar Baro Başkanlığı seçimlerinde yeniden Baro Başkanı olarak seçilen Av. Turgay Şahin’e ve yönetimine yeni dönemde başarılarının devamını diledi.
TUGĞENERAL ŞAN VE ALBAY
ÇÖMEZ’İ DE ZİYARET ETTİLER
AFSİAD yönetimi daha sonar Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tugğeneral Özdemir Şan ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez’I de ziyaret etti.
İlk olarak Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tugğeneral Özdemir Şan’I ziyaret eden heyet adına konuşan Şehitoğlu,  “Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyanın zor bir coğrafya olduğunu ve Türk Ordusu’nun her zaman güçlü, teknolojiyi kullanan, eğitimli, disiplinli, liyakatli komutanları ve askerleri  ile göreve her daim hazır olduğunu Afrin operasyonunda bir  daha tüm dost düşmanlarımız görmüş oldu. Biz sanayici ve işadamları için güven içerisinde yatırımlarımız planlıyorsak bunu ülkemizin güvenliğine ve dış mihraklara karşı Türk Ordusuna şükran borçluyuz. ”dedi.
Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir Şan ise Afyonkarahisar’da görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, kentin ve Türkiye’nin gelişmesinde katkısı olan her kurum kuruluşu memnuniyetle benimsediklerini, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve milletin iradesiyle her daim görevlerinin başında olduklarını söyledi.
AFSİAD heyeti daha sonar İl Jandarma Komutanlığı’na kısa süre önce atana Jandarma Albay Hamza Çömez’i ziyaret etti.
Jandarma Albay Hamza Çömez’e yeni görevinde başarılar dileyen Şehitoğlu, “İlimiz güvenliği ve istikrarlı bir yönetim hayatı sağlanmasında polis ve jandarmanın çok büyük önleyici hizmetlerinin olduğunu biliyoruz. Bu gayretlerinize her zaman desteklerimiz devam edecektir.” ifadelerini kullandı.
Jandarma Albay Hamza Çömez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Afyonkarahisar tarihi ve köklü bir şehir. Burada görev yapmaktan dolayı onur duyuyorum. Bu şehre değer katabilecek hizmetlerin peşindeyiz. Birlikte uyum içinde çalışmalarımızın olmasını ümit ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme