AFSİAD'dan vekillere hayırlı olsun ziyareti

Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (AFSİAD) Yönetimi Afyonkarahisar Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ile Yönetim Kurulu Üyeleri Kamil Ayvalı, Nail Demirel, Tufan İplikçioğlu ve Abdurrahman Alp; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grupbaşkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’a Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirdi.
Ziyaretlerde AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın, AFSİAD’ın çalışmaları ve projeleri hakkında Milletvekillerine bilgiler verirken, Afyonkarahisar’ın istihdam ve üretim hacminin artırılmasına yönelik yürütülen projeler hakkında da istişarelerde bulunuldu. AFSİAD Başkanı Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleşen ziyaretlerde günün anısına Afyonkarahisar Milletvekillerine hediye takdim ettiler.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme