Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AFSİAD’da Şehitoğlu bayrağı Sayın’a devretti

VİDEOYU PAYLAŞ

AFSİAD’ın hafta sonu yapılan seçiminde Dernek Başkanı Hüseyin Şehitoğlu bayrağı Kadir Sayın ve ekibine devretti.

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneğinin (AFSİAD) olağan seçimli genel kurul toplantısı 11 Ocak Cumartesi günü Akrones Hotel’de gerçekleştirildi. Genel kurul toplantısı divanı Adnan Demirel’in Başkanlığında; Akif İşbilir ve Şükrü Şensoy’dan oluştu. Toplantı Hüseyin Şehitoğlu’nun konuşmasıyla devam etti.
“İSTİŞAREYE ÖNEM VERİLİYOR”
AFSİAD eski Başkanı Hüseyin Şehitoğlu şahsı ve yönetim kurulu üyeleri adına derneğin seçimli olağan genel kurul toplantısına katılan dernek üyelerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Afyonkarahisar ekonomisine yön veren değerli işadamlarıyla birlikte hem ekonomik hem sosyo-kültürel anlamda güzel bir birliktelik gösterdiklerini ve bu birlikteliğin devam ettirileceğini belirten Şehitoğlu, “Bizler bu topraklara en güzel hizmeti şiar edinmiş sanayici ve işadamlarıyız. Yeni dönemde artık yeni bir ivme yeni bir heyecan ile bir bayrak yarışı gibi düşündüğümüz bu görev yeni yönetim ile devam ettirilecektir. Geçen ay yapmış olduğum istişare toplantısında beyan ettiğim üzere derneğimizin yeni yönetiminin oluşturulmasını talep etmiştim. Mevcut yönetim kurulumuzdan da yeni göreve devam edecekler ile birlikte üyelerimizin ortak görüşlerini alarak istişareye verdiğimiz önemi de bir kez daha vurgulamış olduk. İstişareye katkılarından dolayı ATSO Başkanımız Sayın Hüsnü Serteser’e teşekkür ediyorum. Bu vesile ile hep birlikte yeni yönetim kurulu üyelerini seçeceğiz. Dernek üyelerimize gösterdikleri nezaketten dolayı da ayrıca tekrar teşekkürlerimi ifade etme isterim.” dedi.
Hüseyin Şehitoğlu, Afyonkarahisar’a her gün daha da güzel hizmetler yapılacağından şüphesi olmadığını belirterek yeni seçilecek yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. Yeni yönetime her zaman destek olacaklarını ifade eden Şehitoğlu, “AFSİAD’da göreve gelen her yeni yönetim derneğin kuruluşundan bu yana ilkelerinden ve gelişme amacından hiç ödün vermeden çalışmalarına devam etti. Bundan sonra da bu düstur ve şuur ile devam edeceğine hiç şüphemiz yoktur. Bu görev dönemimizde bizlere güç veren, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyenlere başta Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a, Sayın Milletvekillerimize, İGM Başkanımız Burhanettin Çoban ve Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkür ediyorum. Tüm resmi kurum ve kuruluşlarının değerli yöneticilerine, üniversitelerimizin değerli Rektörlerine, ATSO Başkanımız Hüsnü Serteser’e, ATB Başkanımız Mehmet Mühsürler’e, sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarının değerli Başkanlarına, Derneğimiz Sekreteri Asuman Efe hanımefendiye ayrı ayrı teşekkür ederim. Faaliyetlerimizi kamuoyuna duyuran bir manada kamu hizmeti yapan değerli basın mensuplarımıza da şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına ayrıca teşekkür ederim.” diye konuştu. Faaliyet ve denetim kurulu raporları okunduktan sonra ayrı ayrı oybirliği ile ibra edildi.
YENİ BAŞKAN KADİR SAYIN
Tek aday ve liste olarak seçime katılan işadamı Kadir Sayın’ın Yönetim Kurulu Başkanlığında; Hüseyin Tokman, Tamer Dişbudak, Abdurrahman Alp, Kamil Ayvalı, Muhammet Ötken, Nail Demirel, Kirami Gürel, Ahmet Öndüç, Murat Tabak ve Tufan İplikçioğlu yönetim kurulu üyeliklerine seçildi. Denetim kurulu üyeliklerinde; Akif İşbilir, Hüseyin Çavdar, Melih Köken görev aldı. Onur kuruluna; Hüsnü Serteser, A. Salim Pancar, Şükrü Demirayak seçildi. Yüksek İstişare Kurulunda; Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Tufan Alpata, Ahmet Kolaylı, Yücel Albay görev alacak.
“DERNEK BİRLİKLE VE ORTAK AKILLA YÖNETİLECEK”
AFSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında, şahsı ve yönetim kurulu üyeleri için sorumluluk ve vefa örneği gösterdiğini vurguladığı ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’e, AFSİAD üyelerine, süreçte emeği geçenlere teşekkür etti. Yeni yönetim kurulu üyeleri olarak aldıkları bayrağı daha ileriye götürmek için gayret göstereceklerini dile getiren Kadir Sayın, “AFSİAD ve birbirinden değerli üyelerin sorumluluğunu taşıyoruz. Derneğimizi birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla yöneteceğiz. Ülkemize, şehrimize, topluma, üyelerimize fayda sağlayacak projeler geliştirip ilerleteceğiz. Dernek faaliyetlerinde ortak payda da çözüm odaklı ve bu faaliyetlerin gerçekleşmesinde tüm üyelerimizin katkıda bulunmalarını sağlayacağız. Fikir ve düşünce ayrılıklarını ayrıştırıcı olarak görmeyip yeni fikirler üretmek için bunu bir fırsat olarak değerlendireceğiz. AFSİAD’ın amaç ve hedefleri doğrultusunda tüm üyelerimizle gayret ve çaba içerisinde olacağız. Sanayicilerimizin rekabet üstünlüğü elde edilmesi, sanayi ve hizmetler kesimlerinde verimliliğin arttırılabilmesi için, dünya pazarlarına açılımın hızlandırılması ve ekonomik büyüme sürecinin devamlılığını sağlanabilmesi için çalışacağız. Bu amaç doğrultusunda politikalar meydana getirmek için, özel ve resmi kuruluşlar, ticaret sanayi odaları, borsalar, mesleki kuruluşlar, üniversiteler, vakıf, dernek, birlik ve benzeri kuruluşlarla işbirlikleri yaparak elimizden gelenin en iyisini başaracağız. Sonuç olarak; Şahsım ve yönetim kurulu üyeleri olarak sonuna kadar görevimizin hakkını vereceğimize kendim ve yönetim kurulumuz adına söz veriyorum. Allah bizleri utandırmasın.”
Toplantı günün anısına çektirilen toplu fotoğraftan sonra basına kapalı olarak devam etti. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

DİĞER VİDEOLAR